Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλή τύχη Γιώργο...

Γράφει ο Μάκης Διόγος... Το καλοκαίρι του 2014, ισως το πιο δύσκολο καλοκαίρι στην σύγχρονη ιστορία του Πανιωνίου, ο Ιστορικός ετοιμαζό...

Γράφει ο Μάκης Διόγος...

Το καλοκαίρι του 2014, ισως το πιο δύσκολο καλοκαίρι στην σύγχρονη ιστορία του Πανιωνίου, ο Ιστορικός ετοιμαζόταν για τη νέα σεζόν με προπονητή τον Δημήτρη Τερεζόπουλο που άρχιζε την προπονητική του καριέρα σε επαγγελματική ομάδα και ένα τσούρμο "άκαπνους" πιτσιρικάδες από ομάδες Β' & Γ' Εθνικής.

Ανάμεσα τους ένα εξτρεμάκι από τον Ηλυσιακό, o Γιώργος Μασούρας. Ο Γιώργος μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Πανιωνίου, όχι μόνο "έσωσαν" τη σεζόν αλλά έβαλαν τις βάσεις και ο Ιστορικός τα επόμενα χρόνια "τρέλαινε" κόσμο, βγήκε στην Ευρώπη, διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Ο Γιώργος, που του μιλάς και ταπεινά χαμηλώνει το βλέμμα, από τον Γενάρη θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η μοίρα των φτωχών συλλόγων (γιατί ο Πανιώνιος είναι ένας φτωχός οικονομικά σύλλογος...) αυτή είναι. Να βλέπει τους παίκτες του, τα παιδιά του, να αποχωρούν για άλλους οικονομικά ισχυρότερους συλλόγους. Ο Γιώργος Μασούρας στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη έδωσε τα πάντα για την ομάδα, ενώ και εκτός γηπέδων ήταν πάντα δίπλα στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Στεναχωριέμαι που θα φύγει από τον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν στεναχωριέμαι πλέον συχνά όταν φεύγουν παίκτες γιατί ξέρω ότι η ΠΑΕ δεν έχει χρήματα (και εγώ δεν έχω τα εκατομμύρια που πρέπει για να την αγοράσω...). Ομως μερικοί άνθρωποι δεν είναι απλά... ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου.

Ο Γιώργος Μασούρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Μπαντής, ο Χρήστος Τασουλής, ο Δημήτρης Κολοβός, ο Μανώλης Σιώπης, ο Σωκρτάτης Διούδης είναι μερικά παιδιά που θα ήθελα να τους δω να "κρεμάνε" τα παπούτσια τους στη Νέα Σμύρνη.

Ομως δεν πειράζει έτσι είναι ντο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ισως κάποιοι από αυτούς (γιατί όχι όλοι;) επιστρέψουν για να "κλείσουν" τη καριέρά τους με την "κυανέρυθη" φανέλα.

Ετσι για να επιβεβαιωθεί το ρητό: "Μια φορά Πανιώνιος, για πάντα Πανιώνιος"...

Καλή τύχη Γιώργο Μασούρα…/div>

Δεν υπάρχουν σχόλια