Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θεοδωρόπουλος: «Ομάδα με αγωνιστικότητα και ομοψυχία» (sound)

Για την φετινή γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού μίλησε στο Panionianea Radio ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος . Ο προπονητής του κυανέρυθρο...

Για την φετινή γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού μίλησε στο Panionianea Radio ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Ο προπονητής του κυανέρυθρου τμήματος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Αιγάλεω το Σαββάτο (20/10), στο... λίφτινγκ του φετινού ρόστερ, ενώ ζήτησε και την στήριξη του κόσμου προς την ομάδα.

Διαβάστε κάποια κύρια αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: "Το Καλοκαίρι μιλήσαμε με την διοίκηση και είπαμε να ανανεώσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα. Ουσιαστικά έχει μείνει μόνο μία αθλήτρια από πέρυσι, η Εύη Φλιάκου. Τα υπόλοιπα κορίτσια είναι καινούργια και μικρά σε ηλικία. Κοιτάξαμε πάρα πολύ το κομμάτι των χαρακτήρων, γιατί θέλαμε από την αρχή να φτιάξουμε μία ομάδα με αγωνιστικότητα και ομοψυχία και το πετύχαμε αυτό. Ελπίζουμε στο καλύτερο, οι παίκτριες μας έχουν μεγάλη όρεξη".

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: "Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού ο πασαδόρος μας, η Εύη Φλιάκου και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με το Αιγάλεω. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε 22 αγώνες μπροστά μας".

Για τις βλέψεις της ομάδας: "Όταν έχεις μία καινούργια ομάδα και μάλιστα νεανική χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, εκτός από το ότι αρχικά θέλουμε να αποφύγουμε τα play out".

Για τον κόσμο: "Θέλουμε πολύ την στήριξη του κόσμου, ειδικά σε μία ομαδα σαν τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό κομμάτι ο κόσμος, δεν το συζητάμε αυτό. Ολοι θέλουμε το γήπεδο να έχει κόσμο".

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος στον αέρα του Panionianea Radio (από το 1:26:44).

Δεν υπάρχουν σχόλια