Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε νωρίτερα φέτος την πρώτη του νίκη...

Η νίκη επί του Άρη πέραν όλων των άλλων κερδών που του προσέφερε, επέτρεψε στον Πανιώνιο να φτάσει σε επιτυχία στον πρώτο μήνα της Betsho...

Η νίκη επί του Άρη πέραν όλων των άλλων κερδών που του προσέφερε, επέτρεψε στον Πανιώνιο να φτάσει σε επιτυχία στον πρώτο μήνα της Betshop Basket League κάτι που δεν έκανε στις δύο προηγούμενες παρουσίες του σε αυτήν.

Οι Νεοσμυριώτες σημείωσαν την πρώτη νίκη τους στο περσινό Πρωτάθλημα στον μήνα Δεκέμβριο όταν για την 9η αγωνιστική επιβλήθηκαν εντός έδρας των Τρικάλων BC Aries με 82-76 ενώ στην προηγούμενη παρουσία τους στην κατηγορία, το 2014-15, άνοιξαν... λογαριασμό στις 22 Νοεμβρίου με την εντός έδρας νίκη επί του Κόροιβου με 74-69.

Ενδιαφέρουν κι αυτά...

*Η νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη ήταν και η πρώτη που σημείωσε στον πάγκο της ομάδας ο Κρις Χουγκάζ σε σύνολο 15 αγώνων Πρωταθλήματος.

*Ο κορυφαίος του σημερινού Πανιωνίου Τζίμι Τέιλορ έκοψε τέσσερα σουτ αντιπάλων και ισοφάρισε το ρεκόρ περιόδου στα κοψίματα αφού αυτήν την επίδοση είχε φτάσει στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ήφαιστο ο Στεφάν Λάσμε.

ΕΣΑΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια