Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημιουργία γυναικείου Χάντμπολ στον Ιστορικό

Από το τμήμα Χάντμπολ Το πρώτο γυναικείο τμήμα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. στο τμήμα Handball είναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος θα ...

Από το τμήμα Χάντμπολ

Το πρώτο γυναικείο τμήμα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. στο τμήμα Handball είναι ΓΕΓΟΝΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος θα κατεβάσει αγωνιστική ομάδα στην ηλικιακή κατηγορία παγκορασίδες Α.

Λίγες άλλα "Ηρωικές" θα τις ενθαρύνουμε και θα τις υποστηρίξουμε στο δύσκολο έργο για συγκρότηση γυναικείων τμημάτων που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό.

Στα 36 χρόνια ζωής του τμήματος στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. λόγω πολλών και συνεχόμενων γηπεδικών προβλημάτων η σκέψη να δημιουργηθούν γυναικεία τμήματα φάνταζε προβληματική και εξωπραγματική.

Με την άφιξη ενός ανθρώπου (Coach: Εφη Κυριακίδου) που προσωπικά θεωρώ μία απο τις καλύτερες προπονήτριες στο γυναικείο χώρο τόσο στην ανάπτυξη όσο και σε μεγαλύτερο επίπεδο, αλλά και με την προοπτική ότι σε μία 3ετία ο σύλλογος θα έχει το δικό του "σπίτι" το νέο ΑΡΤΑΚΗΣ με ευρωπαικές προδιαγραφές....... 30 χρόνια μετά απο την "προσφυγιά και το ξενίτεμα" σε μέρη μακρινά και αφιλόξενα....(ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ....) θέλουμε να μεγαλώσουμε όσο το δυνατον περισότερο σαν τμήμα για να μας υπολογίζουν και να μας σεβαστούν!!
Με αυτή την λογική επενδύσαμε και στο γυναικείο ξεκινώντας απο τα αναπτυξιακά τμήματα και έπεται συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια