Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν ήταν ΠΑΟΚτσης, ήταν... εξωγήινος!

Ο αγώνας του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε από την... δολοφονική ενέργεια οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτόξευσε φωτοβολίδα ευθείας βολή...

Ο αγώνας του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε από την... δολοφονική ενέργεια οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτόξευσε φωτοβολίδα ευθείας βολής προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου!

Μία ενέργεια όχι απλά απαράδεκτη, αλλά και αδικαιολόγητη. Το μόνο γήπεδο στην Ελλάδα στο οποίο δέχονται τόσο θερμή φιλοξενία οι οπαδοί της εν λόγω ομάδας εδώ και χρόνια είναι η Νέα Σμύρνη. Αντί, λοιπόν, αυτό να το εκτιμήσεις "φίλε" ΠΑΟΚτση και να σέβεσαι την έδρα και τον κόσμο που σε φιλοξενεί, δημιουργείς επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο σημείο που εκτοξεύθηκε η φωτοβολίδα βρισκόντουσαν απλοί φίλοι του Πανιωνίου, οικογένειες και παιδιά, ούτε οργανωμένοι, ούτε τίποτα! Ποιος ο λόγος να γίνει μία τέτοια "εγκληματική" ενέργεια, που από θαύμα δεν χτύπησε κάποιος; Η ερώτηση προφανώς είναι ρητορική, αφού δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Η "χαζομάρα" και η αλητεία δεν γιατρεύονται! 

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι που λίγη ώρα μετά το συμβάν, οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ σε διάφορα ΜΜΕ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τι λένε μεταξύ άλλων; Ότι βρέθηκε κάποιος... άσχετος στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ και εκτόξευσε την φωτοβολίδα. Σαν να λένε δηλαδή πως δεν ήταν ΠΑΟΚτσης ο εν λόγω "κύριος", αλλά κάποιος... εξωγήινος που βρέθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους των "ασπρόμαυρων"

Κάτι ακόμα που αναφέρουν είναι ότι ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν, το οποίο έτυχε και έγινε! Ποιο μεμονωμένο συμβάν κύριοι; Λίγα λεπτά πριν συμβεί αυτό, είχε φύγει ξανά φωτοβολίδα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όμως δεν βρήκε στόχο καθώς πέρασε πίσω από την εξέδρα. Στην πρώτη αποτυχημένη απόπειρα δεν θα έπρεπε οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ να βάλουν χέρι στον άμυαλο, ώστε να μην ξανασυμβεί;

Μάλλον κάποιοι την καλή φιλοξενία την έχουν εκμεταλλευτεί. Καλό τώρα είναι να προσέχουμε πόσα εισιτήρια δίνουμε και που... 

ΥΓ: Φυσικά δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως θα έπρεπε οι υπόλοιποι υγιείς οπαδοί του "δικέφαλου" να έχουν προλάβει τέτοιες καταστάσεις πριν καλά-καλά συμβούν. Ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού, όμως πρέπει να τους προσέχουμε.

ΥΓ2: Πολλά μπράβο στον κόσμο του Πανιωνίου που στάθηκε στο ύψος του και δεν πήραν τα πράγματα χειρότερη τροπή. Σε άλλο γήπεδο της Αθήνα (και όχι μόνο) αν γινόταν κάτι ανάλογο μάλλον δεν θα τελειώνει ποτέ το παιχνίδι.

ΥΓ3: Ο Λουτσέσκου είναι ακόμα προπονητής του ΠΑΟΚ; Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, όταν ο επαγγελματίας προπονητής σου μετά το τέλος του αγώνα κάνει άσεμνες χειρονομίες προς φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας βρίζοντας τους παράλληλα, απλά τον "τελειώνεις" και τον απολύεις. Από την στιγμή που το δέχεσαι είναι σαν να συμφωνείς μαζί του για ότι έκανε! 

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια