Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονομίδης στα panionianea.gr: «Κάθε μέρα και καλύτεροι, με εμπιστεύεται ο προπονητής»

Ο Γιάννης Οικονομίδης την περσινή σεζόν ανέβηκε από την Κ20 στην πρώτη ομάδα και μάλιστα μέτρησε επτά συμμετοχές με τον Πανιώνιο σε πρωτά...

Ο Γιάννης Οικονομίδης την περσινή σεζόν ανέβηκε από την Κ20 στην πρώτη ομάδα και μάλιστα μέτρησε επτά συμμετοχές με τον Πανιώνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 20χρονος μέσος φέτος νιώθει πιο έτοιμος, έχει πλέον επαγγελματικές παραστάσεις και τα έχει πάει εξαιρετικά έως τώρα στην προετοιμασία της ομάδας, με τον Ζοσέ Ανιγκό να δείχνει πως τον εμπιστεύεται, δίνοντας του πολύ χρόνο συμμετοχής και μάλιστα τον έχει ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα της ομάδας!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- τόσο στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας, όσο και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οικονομίδης...

Για την προετοιμασία της ομάδας και το φιλικό με τον Απόλλωνα: "Μέχρι στιγμής έχει πάει καλά η προετοιμασία και στα φιλικά φαίνεται αυτό. Στο φιλικό με τον Απόλλωνα ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα και νέα συστήματα. Πιστεύουμε θα είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν".

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ζοσέ Ανιγκό και την θέση που αγωνίζεται φέτος λίγο πιο πίσω στην μεσαία γραμμή: "Νιώθω ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται. Όσον αφορά την θέση από την πρώτη στιγμή με έβαλε εκεί πέρα, πιο πίσω στην μεσαία γραμμή, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με βολεύει να παίξω και εκεί. Ελπίζω άμα συνεχίσω καλά και συνεχίσει να με εμπιστεύεται και ο προπονητής, να παίξω κάποια παιχνίδια φέτος, να πάρω περισσότερο χρόνο".

Για το αν υπάρχει πλέον ομοιογένεια στην ομάδα: "Πιστεύω ότι κάθε μέρα είμαστε και καλύτερα σαν ομάδα. Σίγουρα στην αρχή ήταν πιο δύσκολα. Έχει αλλάξει ο κορμός της ομάδας, αλλά όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και θα είμαστε όλο και πιο έτοιμοι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια