Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κλειστά χαρτιά από Ανιγκό!

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς της Κυριακής (02/09) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός...

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για το δύσκολο ματς της Κυριακής (02/09) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, στις έως τώρα προπονήσεις, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στους "ασπρόμαυρους" της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, μία από τις σκέψεις του Γάλλου -εν όψει ΠΑΟΚ- είναι να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Θανάση Παπαγεωργίου στο αριστερό άκρο της άμυνας, στην θέση του τραυματία Κότσιτς. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον από τις δοκιμές που έκανε στο οικογενειακό δίτερμα της ομάδας, με τον Σαραμαντά να είναι με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς.

Από εκεί και πέρα δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξει άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, ωστόσο αυτό θα το μάθουμε οριστικά λίγη ώρα πριν την σέντρα του κυριακάτικου παιχνιδιού, καθώς όπως είπαμε και παραπάνω ο Ανιγκό δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια