Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβα τζενεράλε με Παναχαϊκή, 5 ευρώ γενική είσοδος

Φιλικό παιχνίδι με την Παναχαΐκή, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, θα δώσει...

Φιλικό παιχνίδι με την Παναχαΐκή, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, θα δώσει το Σάββατο (18/08, 19:30) ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη.

Γενική είσοδος για τον κόσμο έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ όσοι διαθέτον διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν κανονικά στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, θα δώσει το Σάββατο 18 Αυγούστου, στις 19:30, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντίπαλος της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό θα είναι η Παναχαϊκή, η οποία φέτος θα κάνει προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το φιλικό με την ομάδα της Αχαΐας έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ. Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα γίνεται το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 18/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια