Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γενική είσοδος 5 ευρώ με Παναιτωλικό

Γενική είσοδος 5 ευρώ θα ισχύσει στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ...

Γενική είσοδος 5 ευρώ θα ισχύσει στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/08, 19:00) στη Νέα Σμύρνη.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και για τα διαρκείας:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (11/08, 19:00) θα ισχύσει γενική είσοδος 5 € και θα λειτουργήσουν οι θύρες 4, 5-6 και 7.

Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/08 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 11/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια