Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γίνεται... κυανέρυθρος ο Σεράφ! (video)

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που προέρχεται από το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιος. Ο λόγος για τ...

Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που προέρχεται από το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιος.

Ο λόγος για τον Γιάννι Σεράφ. Πρόκειται για Γαλλοαλγερινό επιτελικό μέσο, ο οποίος είναι 24 ετών και τις προηγούμενες ημέρες πέρασε από το "μικροσκόπιο" του Ζοσέ Ανιγκό στις προπονήσεις του Πανιωνίου.

Οι εντυπώσεις που άφησε στον προπονητή του Ιστορικού ήταν εξαιρετικές, δείχνοντας πολύ διάθεση και πολύ καλά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει στις προπονήσεις ήταν η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, το καλό σουτ που διαθέτει, οι σωστές μεταβιβάσεις και η ταχύτητα του. Στοιχεία δηλαδή που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως "δεκάρι".

Με την απόδοση του, λοιπόν, έπεισε τον Ανιγκό πως αξίζει μία θέση στο φετινό ρόστερ του Πανιωνίου και οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του.

Μάλιστα, ο Σεράφ έχει ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ταξίδεψε με την αποστολή στην Πολωνία, όπου ο Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στο παρελθόν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε: Montpellier, CF Vilanova, Tarbes Pyrénées.

Δείτε τον Σεράφ σε δράση


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια