Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα με το κλειστό της Γλυφάδας!

Δυσκολεύει η Γλυφάδα... Σε ένα πολύ δύσκολο ζήτημα έχει εξελιχθεί το γηπεδικό για τον μπασκετικό Πανιώνιο. Το κλειστό της Αρτάκης -ως...

Δυσκολεύει η Γλυφάδα...

Σε ένα πολύ δύσκολο ζήτημα έχει εξελιχθεί το γηπεδικό για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Το κλειστό της Αρτάκης -ως γνωστόν- αναμένεται να κατεδαφιστεί και εδώ και καιρό η διοίκηση της ΚΑΕ αναζητεί το γήπεδο που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας μπάσκετ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχουμε γράψει ξανά τα γειτονικά στη Νέα Σμύρνη κλειστά γήπεδα δεν πληρούν τις προδιαγραφές για την Α1 (όπως της Καλλιθέας, της Δάφνης κλπ), ενώ ούτε η περίπτωση του νέου κλειστού στο Παλαιό Φάληρο προχώρησε, καθώς ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης φοβούμενος για ζημιές δεν ήταν θετικός στο να δώσει το νέο γήπεδο της περιοχής του.

Έτσι η λύση του κλειστού της Γλυφάδας έμοιαζε πιο εφικτή απ' όλες τις άλλες, όμως φαίνεται πως τα πράγματα παίρνουν αρνητική τροπή.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο ένα ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΚΑΕ και τον Περικλή Δορκοφίκη (Τομεάρχης Αθλητισμού και Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας), το οποίο όμως δεν έγινε και μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό αναμένεται να είναι και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν είναι θετικός στο να υπάρξει "συγκατοίκηση" ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΟΣΦΠ και τον Πανιώνιο στο κλειστό της Γλυφάδας και μάλλον αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν προχωράει το θέμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί το κλειστό της Γλυφάδας για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο πρόεδρος του "ερυθρόλευκου" Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, δεν βλέπει με... καλό μάτι την συνύπαρξη με τον Ιστορικό!

Όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, με ευχή όλων να είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να βρεθεί λύση, ώστε να παίξει ο Πανιώνιος στη Γλυφάδα. Οι εναλλακτικές λύσεις για έδρα του Ιστορικού στο νέο πρωτάθλημα είναι πιο "δύσκολες", καθώς το κλειστό των Ιλισίων είναι αυτό που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, σε περίπτωση πάντα που "χαλάσει" η περίπτωση της Γλυφάδας!

Τέλος να τονίσουμε ότι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου τη νέα σεζόν θα δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια