Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια διαρκείας των Πανθήρων (photo)

Ανακοίνωση - ενημέρωση των Πανθήρων για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Αναλυτικά:  Ενημέρωση για Εισιτήρια Διαρκείας /Απλά Ε...

Ανακοίνωση - ενημέρωση των Πανθήρων για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: 

Ενημέρωση για Εισιτήρια Διαρκείας /Απλά Εισιτήρια για Θύρα 3, έτους 2018-19 :

Το Εισιτήριο Διαρκείας για την Θύρα 3, για το έτος 2018/19 θα κοστίζει €60. Η τιμή είναι μια, ενιαία για όλους από 14 ετών και άνω. Συμπεριλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο, φιλικά) της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης και είναι αποκλειστικά για την Θύρα 3 (δεν εξασφαλίζει είσοδο σε άλλες θύρες).

Όσοι είναι από 13 ετών και κάτω, θα μπορούν να μπαίνουν δωρεάν στην Θύρα 3, μόνο εάν συνοδεύονται από κάποιον μεγαλύτερο που θα έχει διαρκείας ή εισιτήριο αλλιώς θα απαγορεύεται η είσοδος (υπάρχουν εναλλακτικές δωρεάν εισόδου χωρίς συνοδό σε άλλες θύρες, π.χ. Θύρα 2).

Η έκδοση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της Π.Α.Ε (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμμυτιου 36, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109311189-90) από την Δευτέρα 23.7.2018, με ωράριο κάθε Δευτέρα με Παρασκευή, από 10:00 - 17:00.

Σε κάθε κάτοχο διαρκείας θα δίνεται από την Π.Α.Ε Πανιώνιος μια σελίδα με 10 κανονισμούς, που έχουν συνταχθεί από το Συμβούλιο των Πανθήρων. Θα πρέπει να διαβαστεί από όλους πριν την αγορά του διαρκείας, ούτως ώστε να γνωρίζει ο κάτοχος τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην θύρα των οργανομένων και να αποφασίζει αν συμφωνεί ή διαφωνεί πριν καταθέσει το ποσό.

Η έκδοση διαρκείας απαιτεί ΑΜΚΑ, Αριθμό Ταυτότητας (με παρουσία της ίδιας της ταυτότητας) και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Οι ηλικίες 14, 15 χρονών θα πρέπει να έχουν μια υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα για την έκδοση διαρκείας.

Η τιμή του εισιτηρίου όλων των αγώνων για την σεζόν 2018/19, θα είναι €10. Δεν θα υπάρξουν παιδικά εισιτήρια ή πιο φθηνά εισιτήρια σε κανέναν αγώνα.

Η είσοδος στην Θύρα 3 θα γίνεται μόνο από τα τουρνικέ και μόνο με έγκυρα διαρκείας ή εισιτήρια αγώνα σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Γεμίζουμε την Θύρα 3 με διαρκείας. Η δύναμη της ομάδας είμαστε εμείς. Η δύναμη του Συνδέσμου είναι η μαζική συμμετοχή.

PANTHERS CLUB 1983"


Δεν υπάρχουν σχόλια