Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας!

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιστορικού την Παρασκευή (06/07). Ο Ζοσέ Ανιγκό, το υπόλο...

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είχε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιστορικού την Παρασκευή (06/07).

Ο Ζοσέ Ανιγκό, το υπόλοιπό τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον νέο προπονητή της ομάδας να έχει την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες και ουσιαστικά να τους παρουσιάζει το πλάνο του.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών άπαντες ήταν παρόντες, τόσο οι παίκτες που ήδη έχουν ανακοινωθεί και επίσημα όσο και αυτοί που είναι "κλεισμένοι" και απομένει μόνο η ανακοίνωση (Αμπντουλάγεφ, Ντομίνγκες, Κούρντι), όπως φυσικά και οι "παλιοί".

Επίσης, το "παρών" κανονικά έδωσαν -μεταξύ άλλων- και οι Γεσίλ, Παπαγεωργίου, των οποίων το μέλλον στην ομάδα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο πρώτος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, όμως δεν θεωρείται σίγουρη η παραμονή του και ο δεύτερος είχε υπογράψει πέρυσι για ένα χρόνο με τον Πανιώνιο και μένει να φανεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες θα χωριστούν σε γκρούπ και θα ξεκινήσουν από το Σάββατο να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια