Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης: «Έχουμε συμφωνήσει με πολύ καλούς παίκτες»

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Αλευρογιάννης, τονίζοντας πως ήδη έχουν υπάρξει συμφωνίες με παίκ...

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σταύρος Αλευρογιάννης, τονίζοντας πως ήδη έχουν υπάρξει συμφωνίες με παίκτες και σύντομα θα ξεκινήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις!

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρθηκε στο γηπεδικό, όπου ανέφερε πως το κλειστό της Γλυφάδας έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ κάλεσε τον κόσμο του Ιστορικού να στηρίξει την ομάδα και τους παίκτες της!

Αναλυτικα όσα είπε στην επίσημη σελίδα του μπασκετικού Πανιωνίου στo facebook:

Για τον στόχο της ομάδας: "Ο στόχος που είχαμε θέσει την περασμένη χρονιά επετεύχθη. Θέλαμε η ομάδα να σωθεί. Αν και ξεκινήσαμε πολύ αργά και με αλλά προβλήματα πέρυσι, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Πανιώνιο. Επόμενος στόχος είναι η καθιέρωση της ομάδας και σιγά-σιγά να χτίσουμε για το μέλλον έτσι ώστε να φτάσει ο Πανιώνιος εκεί που πραγματικά του ανήκει".

Για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει φέτος ο Πανιώνιος: "Για την έδρα έχουμε κάνει πάρα πολλές προσπάθειες με αρκετά γήπεδα. Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες δείχνουν Γλυφάδα. Κοιτάξαμε καλά και το γήπεδο των Ιλισίων, αλλά βρήκαμε και εκεί πολλά προβλήματα. Ελπίζω έως το τέλος της εβδομάδας να λυθεί και αυτό το θέμα".

Για τα μεταγραφικά: "Αυτό που ζητήσαμε από τον κ. Σκουρτόπουλο είναι ένας προπονητικός σχεδιασμός. Η διοίκηση έχει προχωρήσει, έχουμε κάνει συμφωνίες με παίκτες και νομίζω η 14αδα είναι έτοιμη για τον Πανιώνιο. Νομίζω ότι από αύριο κιόλας θα ακούσετε να ακούτε ονόματα παικτών πολύ καλών, που νομίζω θα ανεβάσουν επίπεδο τον Πανιώνιο σε σχέση με την περσινή ομάδα".

Για το αν φέτος η ομάδα θα "χτιστεί" νωρίτερα, σε σχέση με πέρυσι: "Το πιστεύω απόλυτα αυτό. Μην ξεχνάτε ότι ο κ. Σκουρτόπουλος του αρέσει να πηγαίνει στα σίγουρα, αυτό το έδειξε και την περσινή σεζόν, όπου κατέβηκε έτοιμος με την προηγούμενη ομάδα του στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί έτοιμος από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και θα δώσει τις μάχες του".

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: "Στήριξη στην ομάδα, όχι στον Αλευρογιάννη. Ο Πανιώνιος είναι ένας και ενιαίος. Όλοι πάμε να χειροκροτήσουμε τους παίκτες, να τους δώσουμε θάρρος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί μαχητές, πραγματικοί πρωταγωνιστές, αυτοί θα μεγαλώσουν το όνομα του Πανιωνίου!"

Δεν υπάρχουν σχόλια