Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλευρογιάννης : «Κάναμε λάθη πέρυσι, θα φτιάξουμε πολύ καλή ομάδα, τους θέλουμε όλους κοντά μας»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Θανάση Σκουρτόπουλου ο Σταύρος Αλευρογιάννης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Πανι...

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Θανάση Σκουρτόπουλου ο Σταύρος Αλευρογιάννης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ παρουσίασε και καλωσόρισε τον έμπειρο coach στη Νέα Σμύρνη και εν συνεχεία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη νέα ομάδα που χτίζεται για τη νέα σεζόν, στο γηπεδικό θέμα, στο θέμα με τους Πάνθηρες, αλλά και για τον στόχο της παραγωγής παικτών από τις ακαδημίες.

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στο ψηφιακό μουσείο Νέας Σμύρνης και σας παραθέτουν όλα όσα είπε ο Αλευρογιάννης:

Αρχικά αναφέρθηκε στον Σκουρτόπουλο: "Θα ήθελα να πω ότι βρισκόμαστε εδώ μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη άγχος, λάθη και απειρία, όπου ο Πανιώνιος κατόρθωσε να κάνει επτά νίκες και να παραμείνει στην κατηγορία όπως του αξίζει. Θα κάνουμε φέτος μία νέα προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Έχουμε την τύχη να έχουμε ως ηγέτη φέτος τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το αδύνατο δυνατό για να κάνει ξανά τον Πανιώνιο μας μεγάλο. Του εύχομαι καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του".

Για τα λάθη που ανέφερε: "Όταν ανέλαβα πέρυσι τον Δεκέμβριο, δεν ήμουν από αυτούς που λέγανε ότι είμαι παράγοντας, όλοι ξέρετε το επάγγελμα μου. Κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει το πάθος και την ενέργεια που έδειξα για το καλό του Πανιωνίου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ασκεί διοίκηση και δεν κάνει λάθη, όλοι κάνουμε λάθη. Τα λάθη αυτά, βάσει του αποτελέσματα, δεν ήταν αξεπέραστα. Πρέπει να συνεχίσουμε, σαφώς με κριτική για ότι έγινε, αλλά με καλή διάθεση για το μέλλον".

Για το γηπεδικό θέμα: "Γίνονται καθημερινές προσπάθειες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν πολλά γήπεδο που μπορούν να πάρουν αδειοδότηση για την Α1. Έχουμε ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις, είμαστε κοντά στο να βρούμε την κατάλληλη λύση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να έχουμε καταλήξει στο γήπεδο που θα παίζει η ομάδα τη νέα σεζόν".

Για το μεταγραφικό κομμάτι και τις ακαδημίες: "Σαφέστατα και θέλουμε να βρούμε καλούς παίκτες, νομίζω θα δουλέψουμε άψογα με τον coach και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Πανιώνιο. Το όραμα το δικό μου είναι η ομάδα να μπει στην παραγωγικότητα, να βγάλει νέους παίκτες. Να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες μας, αξιοποιήσουμε τα δικά μας παιδιά. Υπάρχει και παρόν και μέλλον το έδειξαν αυτό τα παιδιά της ακαδημίας φέτος, που βγήκαν δεύτεροι στο Πανελλήνιο".

Για την στάση των Πανθήρων και την αποχή που ανέφεραν: "Λάθη γίνονται απ' όλους. Δεχόμαστε όλοι κριτική για ότι κάνουμε. Και εμείς δεχόμαστε την καλοπροαίρετη κριτική. Είμαστε εδώ για τον Πανιώνιο, έχουμε βάλει πλάτη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θέλουμε ενωμένο τον Πανιώνιο. Θα φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Θέλουμε όλους να αγκαλιάσουν την ομάδα και μόνο την ομάδα, η ομάδα έχει ανάγκη από χειροκρότημα, όχι τα πρόσωπα. Περιμένουμε από όλους να έρθουν κοντά μας".



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια