Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει ο Μανοΐλοβιτς!

Ο Φίλιπ Μανοΐλοβιτς φαίνεται πως... πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη! Η περίπτωση του 22χρονου τερματοφύλακα εξετάζεται εδώ και κάποιες μέρες ...

Ο Φίλιπ Μανοΐλοβιτς φαίνεται πως... πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη!

Η περίπτωση του 22χρονου τερματοφύλακα εξετάζεται εδώ και κάποιες μέρες από τους κυανέρυθρους και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα δεν αποκλείεται σύντομα να "κλείσει" η απόκτηση του,

Μάλιστα ο Σέρβος γκολκίπερ δεν πήγε στην τελευταία προπόνηση της Χετάφε όπου ανήκει, καθώς οι σχετικές πληροφορίες τονίζουν πως βρίσκεται σε επαφή με τους κυανέρυθρους, προκειμένου να οριστεί η άφιξή του στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Τύπος της Σερβίας αναφέρεται στην επικείμενη απόκτηση του Μανοΐλοβιτς από τον Ιστορικό, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν "ο επόμενος σταθμός του 22χρονου θα είναι η Ελλάδα...".

Αν τελικά αποκτηθεί ο Μανοΐλοβιτς, τότε ουσιαστικά αυτό θα σημαίνει πως ο Κότνικ θα αποτελέσει παρελθόν...

Ο νεαρός Σέρβος τερματοφύλακας είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.97 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε παραχωρηθεί δανεικός από την Χετάφε στον Ερυθρό Αστέρα (4 συμμετοχές). Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, καθώς έπαιξε σε 25 παιχνίδια. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Bežanija και Bačka Palanka. Επίσης, έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της Σερβίας, ενώ έχει και μία συμμετοχή στην ανδρική ομάδα της χώρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια