Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη επιτυχία για την Σπύρου!

Παρά την βροχή, τα σπρωξίματα και τη μεγάλη συμμετοχή στην εκκίνηση του αγωνίσματος η Βασιλεία Σπύρου η αθλήτρια του Ιστορικού, μας έκανε...

Παρά την βροχή, τα σπρωξίματα και τη μεγάλη συμμετοχή στην εκκίνηση του αγωνίσματος η Βασιλεία Σπύρου η αθλήτρια του Ιστορικού, μας έκανε ακόμα μια φορά περήφανους, αφού κατάφερε να κάνει τον αγώνα της ζωής της και με 9.34.39 να τερματίσει στην πέμπτη θέση στον τελικό των 3.000 μέτρων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ.

Η 16χρονη αθλήτρια μας έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 9.34.39, ένα ρεκόρ που είχε να καταρριφθεί από το 2010, το οποίο κατείχε η Κατερίνα Μπερδούση με .9.37.56

Η Βασιλεία Σπύρου ταξίδεψε στο Γκιορ με 9.45.51 και κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού έτρεξε για πρώτη φορά την απόσταση κάτω από 9.40.

Παράλληλα η αθλήτρια του Μάρκου Παππά, η οποία αγωνίζεται πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Κορασίδων, βελτίωσε για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν το ατομικό της ρεκόρ.

Ο Μάρκος Παππάς, εμφανώς συγκινημένος και περίφανος, μίλησε στα panionianea.gr και δήλωσε τα εξής:

''Τρέξαμε με συγκράτηση δυνάμεων, με πολύ καλό φινάλε στα τελευταία 800μ. Είχαμε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά στο φινάλε καταφέραμε να φέρουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Για ακόμα μια φορά φέτος το τμήμα του Στίβου μας μετράει μια πάρα πολύ σημαντική, πολλαπλή επιτυχία. Για ακόμα μια φορά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους και από ότι φαίνεται και αυτή η σεζόν προμηνύεται σπουδαία και σίγουρα καλύτερη από πέρυσι, κάθε χρόνο ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, καθώς προπονητές, αθλητές, γονείς, Δ.Σ, δίνουν όλη τους την ψυχή και αυτό φαίνεται, από τα σπουδαία και σημαντικά αποτελέσματα.



Ρεπορτάζ:Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια