Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναλαμβάνει τις Ακαδημίες ο Λινάρδος!

Τις ακαδημίες του μπασκετικού Πανιωνίου αναλαμβάνει ο Νίκος Λινάρδος! Τα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Πανιωνίου ...

Τις ακαδημίες του μπασκετικού Πανιωνίου αναλαμβάνει ο Νίκος Λινάρδος!

Τα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Πανιωνίου θα αναλάβει ο Νίκος Λινάρδος.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Πανιωνίου, θα είναι ο υπεύθυνος της κυανέρυθρης ακαδημίας και φυσικά στόχος του είναι να γίνει σωστή δουλειά, ώσυε να αναδειχθούν ταλέντα.

Ποιος είναι ο Νίκος Λινάρδος

Αγωνίστηκε σε όλη σχεδόν την καριέρα του στον Πανιώνιο με τον οποίο το 1987 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος που είναι και η μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το 1991 αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος με τον Πανιώνιο. Τη επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στο Σπόρτιγκ.

Στην Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε 30 φορές σημειώνοντας 198 πόντους (6,60 μ.ο.). Το 1987 στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας.

Μετά το τέλος της καριέρας του εργάστηκε ως βοηθός των προπονητών Μάικ Σιζέφσκι και του Ντιν Σμιθ στα πανεπιστήμια του Ντιουκ και της Νορθ Καρολάινα. Κατέκτησε ως βοηθός του Βαγγέλη Αλεξανδρή το κύπελλο Σαπόρτα το 2001 με το Μαρούσι. Έχει αναλλάβει ως προπονητής το Μαρούσι, τη Νήαρ Ήστ και φυσικά τον Πανιώνιο. Επίσης, το καλοκαίρι του 2007 προσελήφθη στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος ως συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια