Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε θέμα του Ανιγκό στον Πανιώνιο! (photos)

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει πολύ καλό όνομα στο γαλλικό ποδόσφαιρο και έτσι -όπως είναι λογικό- η επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Πανιώνι...

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει πολύ καλό όνομα στο γαλλικό ποδόσφαιρο και έτσι -όπως είναι λογικό- η επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο έγινε θέμα στα μέσα της χώρας του και όχι μόνο.

Τόσο οι γαλλικές αθλητικές ιστοσελίδες, όσο και άλλα site της Ευρώπης, ασχολήθηκαν και αφιέρωσαν χώρο για τον "γάμο" του Ιστορικού με τον 57χρονο προπονητή.

Στις περισσότερες ιστοσελίδες αναφέρεται η επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Γάλλο τεχνικό και τον Πανιώνιο, γίνεται μία αναφορά στο βιογραφικό του ενώ υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση των κυανέρυθρων.

Θυμίζουμε ότι Ζοσέ Ανιγκό ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ και Νιμ, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Μασσαλίας. Κατά καιρούς εργάστηκε ως υπηρεσιακός τεχνικός στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου και επί των ημερών του αναδείχθηκαν παίκτες όπως οι Ντρογκμπά, Νιάνγκ, Βαλμπουενά, Μανταντά.







Δεν υπάρχουν σχόλια