Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστρέφουν και κρίνονται...

Τον δρόμο της επιστροφής προς τη Νέα Σμύρνη παίρνουν οι Δαμιανός Γκίνη, Σπύρος Γλυνός και Βασίλης Πατσατζόγλου. Οι τρεις εν λόγω ποδοσφ...

Τον δρόμο της επιστροφής προς τη Νέα Σμύρνη παίρνουν οι Δαμιανός Γκίνη, Σπύρος Γλυνός και Βασίλης Πατσατζόγλου.

Οι τρεις εν λόγω ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες την σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν ξανά τα κυανέρυθρα, ακολουθώντας την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Εκεί φυσικά θα περάσουν από το "μικροσκόπιο" του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος θα τους "τσεκάρει" και θα αποφασίσει να θα κερδίσει κάποιος εξ΄αυτών θέση το ρόστερ του Ιστορικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τους τρεις εν λόγω ποδοσφαιριστές:

  • Ο Γκίνη είχε γεμάτη σεζόν με την ευχάριστη έκπληξη της Football League, τον Κισσαμικό, μετρώντας 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 
  • Ο Γλυνός στο πρώτο μισό της χρονιάς βρισκόταν στον Πανιώνιο, όπου κατέγραψε δύο συμμετοχές στο Europa League, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν έπαιξε στην Καλλιθέα, έχοντας10 παιχνίδια.
  • Ο Πατσατζόγλου έπαιξε σε Ιωνικό και Αιγάλεω, παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του και αφήνοντας πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του 2016, όπου είχε υποστεί ρήξη χιαστών!
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια