Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή Σταμπούρλου στον Ιστορικό!

Την επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου στον αγαπημένο της Πανιώνιο, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου. ...

Την επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου στον αγαπημένο της Πανιώνιο, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου.

Η αγαπημένη Πωλίνα αυτή τη φορά δεν θα βρίσκεται στον Ιστορικό σαν παίκτρια, αλλά θα έχει τον ρόλο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του ΔΣ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ για ανάθεση της συνδρομής στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ στα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Χανιωτάκη, η οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ υποδέχεται στους κόλπους της, την Πωλίνα Σταμπούρλου, η οποία μετά από απουσία ενός έτους και ολοκληρώνοντας την ένδοξη αθλητική της καριέρα, επιστρέφει πλέον στην ομάδα της καρδιάς της, για να αναλάβει νέα καθήκοντα.
Ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανοιχτή Πρόσκληση της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, η Πωλίνα Σταμπούρλου αναλαμβάνει από σήμερα το ρόλο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του τμήματος του Γυναικείου Μπάσκετ, με αυξημένες αρμοδιότητες, όπως η προβολή κάθε αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής δραστηριότητας του τμήματος, η εκπροσώπηση του τμήματος σε Κοινωνικές Εκδηλώσεις, η προσέλκυση ενδιαφέροντος και νέων υποστηρικτών.
Μάλιστα, η επιστροφή της Πωλίνας Σταμπούρλου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ συνδέεται άρρηκτα με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ με την εταιρία “My massage Inner Massage Treatment ”, της οποίας συνιδιοκτήτης τυγχάνει και η ίδια.
Η εταιρία “My massage Inner Massage Treatment ”, αναδεικνύεται πλέον ως ένας από τους βασικούς Υποστηρικτές του Τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής του
Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια