Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Να γίνει μια σταδιακή μείωση των ομάδων»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και τη στάση του Πανιωνίου. Για τη στάση της κυανέρυθρης ΠΑΕ και γενικότε...

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και τη στάση του Πανιωνίου.

Για τη στάση της κυανέρυθρης ΠΑΕ και γενικότερα τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Χρήστος Δάρας στον σταθμό «Metropolis».

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την ψηφοφορία στη Super League για την εκλογή προέδρου: «Μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι οι κκ. Μπαταγιάννης και Καϊμακάκης. Δεν ξέρω μήπως κατέβει και κάποιος τρίτος. Εμείς ανάλογα με την κατάσταση θα δούμε. Ανάλογα με το πώς θα πάει το… ρεύμα της εποχής. Ο Πανιώνιος πάει πάντα με την πλειοψηφία σε όλα τα θέματα. Και εμείς θα υποστηρίξουμε ό,τι θέλουν οι πολλοί. Εμείς σαν Πανιώνιος έχουμε την τύχη να ψηφίζουμε από τους τελευταίους. Θα έχει διαμορφωθεί το κλίμα. Δεν πρόκειται για υποτίμηση της ψήφου μας αυτή η στάση. Θέλουμε την καλύτερη εκπροσώπηση. Έναν πρόεδρο που θα μπορεί με θάρρος και σθένος να υποστηρίζει τα συμφέροντα του συνεταιρισμού. Και ένας τέτοιος πρόεδρος είναι αυτός που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι ο πιο κατάλληλος».

Για τη στάση των άστεγων τηλεοπτικά ομάδων που εμφανίζονται διατεθειμένες να μην κατέβουν στο νέο Πρωτάθλημα αν δεν λυθεί το τηλεοπτικό τους πρόβλημα: «Αυτά τα θέματα πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα λυθούν. Γι’ αυτό λέω ότι πρόεδρος πρέπει να είναι ένα άτομο που θα έχει το σθένος να υπερασπίζεται τα συμφέροντα όλου του συνεταιρισμού».

Για τη στάση του Πανιωνίου ως προς την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος: «Εμείς δεν είμαστε υπέρ. Δεν μπορείς μια εβδομάδα ή ένα μήνα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα να λες ότι θα πέσουν έξι ομάδες. Το προτιμότερο είναι να γίνει μια σταδιακή μείωση των ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια