Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει του Ρέντζα

Μετά την αποχώρηση του Βαλεντίνου Βλάχου, ο οποίος συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης, οι κυανέρυθροι είναι δεδομένο πως θέλουν παίκτη για τ...

Μετά την αποχώρηση του Βαλεντίνου Βλάχου, ο οποίος συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης, οι κυανέρυθροι είναι δεδομένο πως θέλουν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας τους.

Η περίπτωση του Βασίλη Ρέντζα, όπως ήδη έχουμε γράψει, έχει προταθεί στον Πανιώνιο και οι άνθρωποι του συλλόγου την εξετάζουν σοβαρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει γίνει μία πρώτη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τα δύο τελευταία χρόνια είχε γεμάτες σεζόν με την Λάρισα και με την σταθερότητα του ξεχώρισε για την ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε -ξανά- πως οι κυανέρυθροι καθημερινά δουλεύουν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για την ολοκλήρωση δύο - τριών μεταγραφικών κινήσεων ακόμα (ίσως ένας εκ΄αυτών να είναι και ο Ρέντζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια