Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό παιχνίδι στη Νεμέα (photos)

Φιλικό παιχνίδι στη Νεμέα έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με την ομάδα του Παννεμεατικού. Οι κυανέρυθροι έτυχαν άρισ...

Φιλικό παιχνίδι στη Νεμέα έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με την ομάδα του Παννεμεατικού.

Οι κυανέρυθροι έτυχαν άριστης φιλοξενίας από τους Παλαίμαχους και τους ανθρώπους της Νεμέας, με την εκδήλωση του παιχνιδιού να είναι άψογη.

Πριν την ένα έναρξη του αγώνα έγιναν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις. Ο Δήμος Νεμέας βράβευσε τους Γιώργο Δέδε, Δημήτρη Χριστοδούλου, Νόνι Λίμα, Χρήστο Εμβολιάδη, Δημήτρη Ναλιτζή και τον φωτογράφο του Ιστορικού Δημήτρη Βλάχο.

Εν συνεχεία οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου, όπως κάνουν σε όλες τις πόλεις που επισκέπτονται, απένειμαν πλακέτα -μεταξύ άλλων- στον Δήμαρχο Νεμέας, στην ομάδα της Νεμέας, καθώς και στον προπονητή των Παλαιμάχων της ομάδας της πόλης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι άλλοτε παικταράδες του Ιστορικού έδειξαν για μία ακόμη φορά την κλάση τους και φυσικά απέδειξαν ξανά πως η μπάλα δεν ξεχνιέται! Για την ιστορία το σκορ του αγώνα ήταν 4-1 για τους κυανέρυθρους, με τέρματα των Χάιτα, Ναλιτζή, Μπέλλου και Ντασιακλή.












Δεν υπάρχουν σχόλια