Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος τελικά σώθηκε;

Αγωνιστικά ο Πανιώνιος πέτυχε την παραμονή του στην Α1, όμως από εδώ και πέρα τι γίνεται;;; Η μαινόμενη κόντρα του μεγαλομετόχου κου Αλ...

Αγωνιστικά ο Πανιώνιος πέτυχε την παραμονή του στην Α1, όμως από εδώ και πέρα τι γίνεται;;;

Η μαινόμενη κόντρα του μεγαλομετόχου κου Αλευρογιάννη με μερίδα φίλων του Πανιωνίου, με αφορμή την δική του λειτουργιά το τελευταίο διάστημα αλλά και τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, φέρνει στο προσκήνιο έντονο προβληματισμό και αβεβαιότητα για την τύχη του συλλόγου στο μπάσκετ.

Η ομάδα σώθηκε αγωνιστικά, αλλά φαίνεται να μπαίνει σε νέες περιπέτειες διοικητικές.

Η συμμετοχή στην Α1 μετά από δύο χρόνια πρωταθλητισμού σε Β' Εθνική και Α2 εξυγίανε οικονομικά τον σύλλογο, αφού "έσβησε " λογιστικά χρέη ύψους 1.400.000 ευρώ της παλαιάς ΚΑΕ και δημιούργησε προοπτική για το μέλλον.

Ο Πανιώνιος σε Β' Εθνική, Α2 και Α1 φέτος δαπάνησε ποσό που πρέπει να ξεπερνάει το 1.100.000. Σε αυτό το μπάτζετ το 70% περίπου καλύφθηκε από τον κο Βαρουξάκη, τον κο Αλευρογιάννη τον ερασιτέχνη Πανιώνιο και τους υπόλοιπους Πανιώνιους, ενώ το υπόλοιπο 30% από χορηγίες και έσοδα εισιτηρίων.

Η φετινή πορεία με τις παλινωδίες και τις εντάσεις έφερε τον Πανιώνιο να μένει στην Α1την τελευταία στιγμή, αν και ξεκίνησε πιο αργά απ' όλους τελικά έγινε το θαύμα!
Σήμερα, όμως, όσο ποτέ άλλοτε είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα πράγματα.

Ο κος Αλευρογιάννης σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα είναι υπ' ατμόν, οι υπάλληλοι της ΚΑΕ αποχωρούν, το ΔΣ τελεί υπό παραίτηση, δεν υπάρχουν δελτία παικτών παρά μόνο του Καμπερίδη και Καρακεχαγιά, το κλειστό γκρεμίζεται και πρέπει να βρεθεί νέα έδρα με επιπλέον έξοδα για την ΚΑΕ, δεν υπάρχει προπονητής, αναμένονται οι δικαστικές αποφάσεις από τις προσφυγές της εποχής Βαρουξάκη των Μπάρλου, Ματαλών, Καρύδα, Νικολακόπουλο κλπ, που αφορούν και την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη και τα αντιμετώπισε μέχρι τώρα με δικά της έξοδα η ΚΑΕ. Δεν υπάρχουν γραφεία, χρειάζεται μετακόμιση...

Τα προβλήματα δεν τα λες και λίγα, αλλά σύντομα θα είναι και πιεστικά. Γι' αυτό βιαστείτε, κάντε γρήγορα, ξεκαθαρίστε την κατάσταση να δούμε πως θα οργανωθεί σωστά το τμήμα. Ίσως είναι ώρα να λυθούν τα προβλήματα εδώ και τώρα. Χωρίς έσοδα η ομάδα θα οδηγηθεί χαμηλά. Μονό στην Α1 έχει μέλλον!

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια