Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για την φανέλα και την πάρτη σας!

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης... Βλέποντας ένα ματς από κοντά είναι πολύ διαφορετικό από το να το παρακολουθείς απ την τηλεόραση ή ακόμα χε...

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης...

Βλέποντας ένα ματς από κοντά είναι πολύ διαφορετικό από το να το παρακολουθείς απ την τηλεόραση ή ακόμα χειρότερα από τον υπολογιστή. Είναι το μόνιμο παράπονό μου τα τελευταία χρόνια που ζω στην Θεσσαλονίκη ότι βλέπω λίγα ματς από κοντά και σπάνια έχω άρτια γνώμη. Για το ματς του Nick Gallis hall έχω όμως άποψη.

Ειναι κρίμα. Κόντρα σε έναν Άρη άθλιο,άστοχο καταφέραμε να βάλουμε μόλις 48 πόντους με 25 λιγότερες επιθέσεις. Το πλάνο του κόουτς βγήκε.Τους κρατήσαμε στους 60 πόντους, παράλληλα βγάλαμε ελεύθερα σουτ και τι τα κάναμε; Ή τα χάσαμε σχεδόν όλα ή δεν σουτάραμε (4 φορές στο πρώτο ημίχρονο μας έμεινε στα χέρια η μπάλα). Τι δεν πήραν οι παίκτες από τον χαρακτήρα του νέου προπονητή; Μα ασφαλώς το πάθος του. Δεν είναι τυχαίο το «τίγρης».

Στην Θεσσαλονίκη δυστυχώς πάθος έδειξε ο Κάμμινγκς, ο Νταλό και φυσικά ο μονίμως όρθιος Ραλλάτος. Ουδείς άλλος. Παρόμοια εικόνα όπως στην Κύμη σε αγωνα που έπρεπε τα μάτια να γυαλίζουν. Μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ πως τα παιδιά δεν ήθελαν απλά κώλωσαν όπως στα πιο πολλά φετινά εκτος. Δεν είναι λογικό ο κοντός Άρης να σου παιρνει 9 επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι δυνατόν να σουτάρεις 60% βολές, δεν είναι δυνατόν να έχεις ελεύθερα σουτ και να μην τα παίρνεις.

Στο δια ταύτα. Το θέμα παραμένει στα χέρια μας. Με δύο νίκες γίνεται μια τεράστια υπέρβαση και...πίνουμε και 10 λίτρα ρακί στο Ρέθυμνο την άλλη Κυριακή. Η ομάδα είναι καλή. Το έχει αποδείξει. Έχει έναν μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή και αρκετούς έμπειρους παίκτες οι οποίοι καλό θα είναι να βάλουν το βίντεο του αγώνα να δουν ή μάλλον να ακούσουν το τελευταίο λεπτό και το σύνθημα για την Α2 που μας φώναζαν να ξυπνήσει ο εγωισμός τους. Όσο για τον κόσμο; Από το να γκρινιάζουμε στα facebook μηπως θα ήταν καλύτερο να μπει μια γιγάντια οθόνη έξω από το Αρτάκης την Τετάρτη και να μαζευτουν..όσο πιο πολλοί να φωνάζουν λες και είναι μέσα; Άλλωστε κεκλεισμένων των θυρών είναι,όχι των παραθύρων.

Βαγγέλη, Τάιρον, Κίθ, Ντέγιαν, Ζήση, Σλάβεν... όλοι... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια