Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν ανησυχούν...

Η αρμόδια πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων άναψε «κόκκινο» για τον Πανιώνιο σε ό,τι αφορά τα κριτήρια για ευρωπαϊκή συμμετοχή και όπω...

Η αρμόδια πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων άναψε «κόκκινο» για τον Πανιώνιο σε ό,τι αφορά τα κριτήρια για ευρωπαϊκή συμμετοχή και όπως είναι λογικό αυτή η είδηση δεν ήχησε και πολύ καλά στα αυτιά των κυανέρυθρων.

Πάντως στον Πανιώνιο κρατούν χαμηλούς τόνους, με λίγα λόγια, μετά το άκουσμα της σχετικής απόφασης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μάκη Διόγου, οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ένα οικονομικό άνοιγμα που προέκυψε στα στοιχεία που δόθηκαν στην Επιτροπή -πιθανότατα από τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο- και για αυτό το λόγο πιθανότατα δεν δόθηκε το τελικό «ΟΚ» για το πιστοποιητικό του Πανιωνίου.

Στην περίπτωση της εγχώριας άδειας τα κριτήρια είναι πιο ελαστικά, σε σχέση με την ευρωπαϊκή άδεια. Οι άνθρωποι του Ιστορικού πιστεύουν πως το πλάνο βιωσιμότητας που στηρίζεται στο νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που ήδη έχει υπογράψει ο Πανιώνιος με την Nova  θα πείσει την επιτροπή ώστε να χορηγήσει τελικά την άδεια.

Υπάρχει αισιοδοξία στο κυανέρυθρο στρατόπεδο ότι τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο Πανιώνιος θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές και φυσικά δεν θα έχει την ποινή του -6 στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια