Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ: «Δεν έχει παραιτηθεί κανείς, οι αποφάσεις στην γενική συνέλευση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποία τονίζει -μεταξύ άλλων- πως κανένα μέλος της διοίκησης δεν έχει υποβάλλει παραίτηση ως...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποία τονίζει -μεταξύ άλλων- πως κανένα μέλος της διοίκησης δεν έχει υποβάλλει παραίτηση ως σήμερα και όλες οι αποφάσεις θα παρθούν στην γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Δημήτρης Μισιακός έχει αναλάβει την περίοδο μεταβατικής προπόνησης στην ομάδα, ενώ συμπληρώνει πως οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ είναι τακτοποιημένες.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ως απάντηση στο κλίμα ανασφάλειας και κινδυνολογίας που παρουσιάστηκε μεμονωμένα σε ιστοσελίδα για την λειτουργία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ενημερώνουμε ότι:

1. Στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, το διοικητικό προσωπικό λειτουργεί κανονικά, όπως ορίζει η σύμβασή του. Η λύση απασχόλησής τους έχει προγραμματιστεί βάσει της εργασιακής σύμβασης που έχει υπογραφεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

2. Κανένα μέλος της διοίκησης δεν έχει υποβάλλει παραίτηση έως σήμερα.

3. Ο κ. Δημήτρης Μισιακός έχει αναλάβει την περίοδο μεταβατικής προπόνησης.

4. Ολες οι αποφάσεις θα παρθούν στην γενική συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται στα μέσα Ιουνίου.

5. Οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ είναι πλήρως τακτοποιημένες.

Εκ της διοίκησης και έκ του προσωπικού

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια