Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Τα μάτια του Πανιωνίου στο Βελιγράδι είναι τα δικά μου»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να βρίσκεται πλέον στον Ερυθρό Αστέρα, όμως δεν ξεχνάει τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει μπει πλέον στην καρδιά τ...

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να βρίσκεται πλέον στον Ερυθρό Αστέρα, όμως δεν ξεχνάει τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει μπει πλέον στην καρδιά του!

Ο Σέρβος προπονητής, μιλώντας στη Nova, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ιστορικό!

Αναλυτικά: 

"Τον Πανιώνιο παρακολούθησα φέτος. Όποτε παίζει και μπορώ τον βλέπω. Έχω επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ο κ. Ζαμάνης ήταν εδώ και είδε το ματς με την Άρσεναλ. Μιλάμε συχνά. Ξέρουν ότι τα μάτια του Πανιωνίου στο Βελιγράδι είναι τα δικά μου.

Αν είναι δύσκολο για μία ομάδα να ξεκινάει τόσο νωρίς τους επίσημους αγώνες και αν αυτό έπαιξε ρόλο για την πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα:

"Τώρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί οι παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο ξεκούρασης. Είναι το θέμα των μεταγραφών και ο Πανιώνιος δεν έχει τη δυνατότητα να παίρνει όποιον παίκτη θέλει. Εμείς ξεκινήσαμε πέρυσι 10 Ιουνίου και μέχρι το τέλους Μαϊου είχαμε αγώνες. Αρχίσαμε αμέσως την προετοιμασία. Στις 29 Ιουνίου παίξαμε με τη Φλοριάν. Κόντρα σε μία ομάδα σε φουλ αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι ο Πανιώνιος δεν είχε διακοπές. Μαζεύτηκαν λόγω της αδειοδότησης νωρίς και δεν είναι εύκολο να γίνει έτσι ο προγραμματισμός. Στην ουσία δεν γίνεται προετοιμασία. Εγώ έχω παίκτες που έχουν από πέρυσι πάνω από 50 παιχνίδια και είναι πολύ δύσκολο αυτό. Αυτό το πληρώνεις στο πρωτάθλημα και ο Πανιώνιος το πλήρωσε. Εμείς φέτος είχαμε ένα μεγάλο ρόστερ και μας βοήθησαν οι πιτσιρικάδες που πήραν ευκαιρίες ειδικά στο πρωτάθλημα και έκανα άνετα το ροτέισον. Ωστόσο ήταν μία πετυχημένη χρονιά μετά τις δύο χρονιές που πήγε τραίνο. Ξέρω ότι ο κ. Ζαμάνης και Δάρας αγαπούν πολύ την ομάδα και θα είναι μία χρονιά που θα πρέπει να αλλάξει το ρόστερ και να βρει το δρόμο του. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια