Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρικόπουλος: «Το ένστικτο επιβίωσης σου δίνει δύναμη και ώθηση»

Για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Άρη ...

Για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Άρη μίλησε -μεταξύ άλλων- στο Panionianea Radio ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Ιστορικού στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr:

Για την μεγάλη προσπάθεια και την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Υπήρξε και κούραση βέβαια. Ότι και να πούμε για την ποιότητα του Ολυμπιακού είναι λίγο, ακόμα και αν λείπουν ένα-δυο παίκτες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίξαμε καλά εμείς. Ήταν ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών, παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο άδειο Αρτάκης. Εμείς προσπαθήσαμε από την άμυνα να γυρίσουμε το παιχνίδι όταν κάποια στιγμή πήγε να φύγει και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το θέλαμε πολύ, θέλαμε την υπέρβαση. Αν είχαμε λίγο περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια σημεία ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Για να κερδίσεις έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι αλάνθαστος ουσιαστικά και στις λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα παίξαμε δυνατά, παίξαμε καλά και όταν φτάνεις στο τέλος ο Ολυμπιακός να σε σέβεται αυτό σημαίνει κάτι».

Για τον παράγοντα διαιτησία στο ματς: «Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία και αν επηρέασε το παιχνίδι. Εγώ το μόνο που θα πω είναι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Το παλέψαμε πάρα πολύ ότι και αν έγινε…».

Για το ερχόμενο ματς στο Αλεξάνδρειο και την κρισιμότητα του παιχνιδιού για Πανιώνιο και Άρη: «Είναι πάρα πολύ κρίσιμο για εμάς. Δεν με νοιάζει αν είναι κρίσιμο και για τον Άρη να σου πω την αλήθεια, εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Έχουμε τον χρόνο να κοιτάξουμε αυτό το ματς και αν είμαστε σοβαροί και σταθεροί νομίζω μπορούμε να κερδίσουμε αρκετές ομάδες και εκτός έδρας. Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτή την κατάσταση είναι ότι έχουμε μεγάλο κενό και δεν θέλω η ομάδα να χάσει τον ρυθμό της και να δημιουργηθεί κάποια αδράνεια. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό, γιατί όλοι θέλουμε να παίξουμε, το γουστάρουμε πάρα πολύ και είμαστε σε φάση που θέλουμε να κάνουμε πράγματα και αν σώσουμε την ομάδα».

Για τα τρία τελευταία ματς της σεζόν κόντρα σε Άρη, ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο: «Κανένας από τους τρεις δεν είναι αδιάφορος, ουτε θα μας κάνει χάρη. Στον Άρη πάμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο το ξέρουμε, είναι μπασκετική ατμόσφαιρα εκεί και το γνωρίζουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αφοσιωθούμε μόνο στον Άρη, όχι στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλούς τελικούς φέτος και έχουμε ανταποκριθεί όπως πρέπει. Όταν υπάρχει το ένστικτο της επιβίωσης σου δίνει μεγάλη ώθηση και δύναμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στα τρία παιχνίδια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια