Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Τούμπα για το Κύπελλο, αλλά στο... βάθος ο Παναθηναϊκός!

Ξανά στην Τούμπα, αλλά το μυαλό (και) στον Παναθηναϊκό! Πολύ σύντομα, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Ιστορικός θα αγωνιστεί ξανά στ...

Ξανά στην Τούμπα, αλλά το μυαλό (και) στον Παναθηναϊκό!

Πολύ σύντομα, μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Ιστορικός θα αγωνιστεί ξανά στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (17/04, 19:00), αυτή τη φορά για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Στο πρώτο ματς, ως γνωστών, οι κυανέρυθροι είχαν ηττηθεί εντός έδρας με 3-1, κάτι που σημαίνει πως αυτόματα τα πράγματα έχουν γίνει κάτι παραπάνω από δύσκολα για να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στον τελικό. Επίσης, την Κυριακή ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό και με δεδομένο τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να "φρεσκάρει" όσο μπορεί την ομάδα.

Η αποστολή του Πανιωνίου έχει παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, είναι η ίδια με εκείνη του Σαββάτου και το πιο πιθανό είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μακρύλλος, Νόβακ, Οικονμίδης και Γεσίλ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, ενώ θυμίζουμε ότι εκτός παραμένουν οι τραυματίες Βλάχος, Λάμπρου, Σιώπης, Τασουλής, Γκιοατά και Ουάσινγκτον είναι τραυματίες.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή είναι η εξής: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια