Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνάντηση ΚΑΕ με Ζιάγκο!

Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν σταματούν! Όπως έγινε ήδη γνωστό, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου ο Στιβ Γιατζόγλου δ...

Οι εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο δεν σταματούν!

Όπως έγινε ήδη γνωστό, μετά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου ο Στιβ Γιατζόγλου δεν ανέλαβε τελικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι φίλοι του Ιστορικού αφενός δεν επιθυμούσαν τον εν λόγω προπονητή λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων (σ.σ. Χρυσή Αυγή) και αφετέρου στηρίζουν τον Βαγγέλη Ζιάγκο καθώς εκτιμούν πολύ το έργο του και την συμβολή του στον σύλλογο.

Έτσι, η διοίκηση της ΚΑΕ φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε για τον Ζιάγκο και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr κάλεσε τον 42χρονο προπονητή σε συνάντηση, ώστε να συζητήσουν ξανά το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στην τεχνική ηγεσία.

Πάντως, από την μεριά του ο Έλληνας προπονητής θεωρεί πως ουσιαστικά η διοίκηση τον "άδειασε", πως δεν τον σεβάστηκε όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με όσα έχει προσφέρει και φαίνεται προς το παρόν (τουλάχιστον) να είναι διστακτικός στο να επιστρέψει.

Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις που θα γίνουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο όσο και οι παίκτες της ομάδας επιθυμούν την επιστροφή του Ζιάγκου στον πάγκο..

Προσεχώς οι εξελίξεις...

Όσον αφορά το επίσημο του πράγματος για την μη συνεργασία του Πανιωνίου με τον Γιατζόγλου, η ΚΑΕ εξέδωσε και τυπικά την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στιβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετο με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης, αποφάσισε την ματαίωση της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια