Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όταν δέχεσαι τέτοιο γκολ, είναι δύσκολο να ανασυνταχθείς γρήγορα»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας για την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όσα έχουν συ...

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας για την ήττα του Πανιωνίου από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όσα έχουν συμβεί τελευταία στο ποδόσφαιρο.

Για το παιχνίδι και το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα: «Νομίζω ότι όταν δέχεσαι γκολ στο 2ο λεπτό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι πιθανότητες να πάρεις κάτι θετικό μειώνονται αισθητά. Πρέπει να κάνουμε καινούργια διαχείριση στο ρόστερ που έχει μείνει. Για εμάς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού το ματς με τον Παναθηναϊκό πλέον. Διεκδικούμε την 5η θέση και θα παλεύουμε μέχρι και το τέλος, μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ οι ψυχολογίες αντιστράφηκαν τελείως. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο μέρος. Εν μέρη κατορθώσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε και το γκολ με τον Ντουρμισάι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, αν και θα τα ξαναπούμε σε μερικές ημέρες και στο Κύπελλο. Τα παιδιά επηρεάστηκαν από το κρύο γκολ που φάγαμε. Έπρεπε να αναθεωρήσουμε τις τακτικές μας, να αλλάξουμε σχηματισμό και μέχρι τη φάση του Σπιριντόνοβιτς δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ σε αυτό το λεπτό από τον ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να σταθείς μετά ή να ανασυνταχθείς γρήγορα», ανέφερε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Εγώ πάντα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, λέω ότι ο καθένας πρέπει να βάζει ένα λιθαράκι για να είναι καλύτερο το ποδόσφαιρο μας. Δεν θα σταθώ μόνο στα τελευταία γεγονότα. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και πρώτα από όλα στη φιλοσοφία μας και στο μυαλό μας, το πως βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το ευχαριστιόμαστε καταρχήν, αλλά με όλα αυτά δεν το ευχαριστιέται κανείς».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων που ακολουθεί: «Ανέκαθεν ήμουν ρεαλιστής και το 1-3 του πρώτου αγώνα, μας αφήνει ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και πολλά παιδιά είναι πολύ κουρασμένα και αν πρέπει να διαλέξω, θα δώσω έμφαση στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τις όποιες λίγες πιθανότητες έχουμε, θα κοιτάξουμε να τις εξαντλήσουμε, πάντα με την σωστή διαχείριση στο ρόστερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια