Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ράσταβατς: «Πολύ καλό αποτέλεσμα.»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Πανιώνιο δήλωσε πως είναι ο Μίλαν Ράσταβατς. Αναλ...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Πανιώνιο δήλωσε πως είναι ο Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: "Μετά από 20 μέρες διακοπή δεν περιμένα κάτι να με εκπλήξει.Δεν ήταν καλή η έκπληξη στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά οργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καλές επιθέσεις. Ήμασταν συμπαγείς πίσω όμως και εκεί κάναμε καλή δουλειά. Τα τελευταία παιχνίδια μας βάζουν μία έξτρα πίεση. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού δεν χάσαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια".

Για τα πλάνα που είχε: "Κάποια πράγματα σχεδιάστηκαν πριν το ματς, όμως μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν οι καταστάσεις. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα του σημεία".

Για την ισοπαλία: "Αυτός ο βαθμός ήταν έτσι όπως το περίμενα. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η απόδοση του αυτό το διάστημα ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο πριν. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε αυτή την περίοδο με τον Πανιώνιο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια