Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλότιμη προσπάθεια κόντρα σε ΠΑΟΚ και... Σέζο!

Ο Πανιώνιος αν και είχε στην ''πλάτη' το 1-3 του πρώτου αγώνα και παρά τα προβλήματα και τις αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκ...

Ο Πανιώνιος αν και είχε στην ''πλάτη' το 1-3 του πρώτου αγώνα και παρά τα προβλήματα και τις αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια στην Τούμπα, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον διαιτητή Σέζο! Το σκορ του αγώνα 3-1.

Οι κυανέρυθροι έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαν ένα γκολ με τον Μασούρα, ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον νεαρό Οικονομίδη!

Στην ''επανάληψη'' μετά το 60' η ομάδα έμεινε από δυνάμεις, ενώ ο Σέζος με την άδικη αποβολή του στον Μακρύλλο (69') και στη συνέχεια το υπερβολικό πέναλτι υπέρ του Μάτος, ουσιαστικά ''τελείωσε' το παιχνίδι!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε το απαραίτητο φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, προχωρώντας σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του Σαββάτου. Μακρύλλος, Οικονομίδης, Μπραχίμι και Γεσίλ πήραν θέση βασικού.

Ο Ιστορικός κρατάει την βελτίωση που έδειξε συνολικά, κρατάει τα καλά του διαστήματα στον αγώνα και το μυαλό πλέον περνάει στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του Γρηγορίου «πατούσαν» καλά στον αγωνιστικό χώρο και με τους Μασούρα, Γεσίλ, Μπραχίμι προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση.

Στο 14’ σε μία γρήγορη επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Λημνιός γύρισε στον Κουλούρη μέσα στην περιοχή, με το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά ο Κότνικ με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε την μπάλα κόρνερ, μετά από σουτ του Πέλκα μέσα από την περιοχή.

Τελικά στο 21’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα, ο Κουλούρης πήρε καλύτερη θέση από τον Μακρύλλο που τον μάρκαρε και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος «έχτισε» μία πολύ ωραία επίθεση, άλλαξε γρήγορα κυανέρυθρα πόδια η μπάλα, ο Γεσίλ άφησε ωραία στον Μακρύλλο, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε τελευταία στιγμή και η μπάλα έφτασε στα χέρια του Πασχαλάκη.

Στο 28΄ο Μπραχίμι έκανε το μακρινό σουτ, το οποίο ήταν πολύ καλό και πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά μετά (31’) ο Οικονομίδης με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή, με τον Αζεβέδο να τον κρατάει τόσο από την φανέλα όσο και από το σορτσάκι! Υπήρχε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, με τον διαιτητή όμως να μην δείχνει κάτι!

Ο Πανιώνιος συνέχισε να αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 35’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Μπραχίμι έδωσε στον Οικονομίδη, αυτός έβγαλε εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε την χάρη καθώς χτύπησε στο δοκάρι και πάνω στην γραμμή μπλόκαρε ο Πασχαλάκης!

Στο 40’ ήρθε το γκολ που δικαιούταν ο Ιστορικός! Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Κόρμπος την έστρωσε στον Μασούρα και εκείνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-1 (η μπάλα βρήκε λίγο και σε πόδι παίκτη του ΠΑΟΚ0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Γεσίλ κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ στο 53’ ο Μακρύλλος βρήκε χώρο, πάτησε περιοχή, όμως άργησε να κάνει το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει.

Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά περίμεναν τον Πανιώνιο και έψαχναν στο ανοιχτό γήπεδο να «χτυπήσουν» με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό κυρίως.

Στο 61’ ο ΠΑΟΚ βγήκε γρήγορα στην επίθεση, με τον Κουλούρη να κάνει το ωραίο σουτ, όμως ακόμα πιο ωραία αντέδρασε ο Κότνικ, ο οποίος έδιωξε με τις γροθιές την μπάλα.

Οι κυανέρυθροι στα επόμενα λεπτά έδειξαν να μένουν από δυνάμεις, αφού οι περισσότεροι εξ’ αυτών έπαιξαν και 90 λεπτά το Σάββατο και είναι λογικό!

Ο Πανιώνιος έβρισκε χώρους, είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως αυτό δεν έγινε. Αντίθετα, στο 68’ ο ΠΑΟΚ με ένα εξαιρετικό πλασέ του Πέλκα κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί ουσιαστικά τέλειωσαν οι όποιες ελπίδες πρόκρισης για τον Ιστορικό.

Στο 70’ ο διαιτητής Σέζος έδωσε μία πάρα πολύ αυστηρή κίτρινη κάρτα στον Μακρύλλο, η οποία μάλιστα ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος για περίπου 20 λεπτά να συνεχίζει με παίκτη λιγότερο. Πάντως, η απόφαση για δεύτερη κάρτα στον παίκτη του Πανιωνίου ήταν αδιανόητη!

Εννέα λεπτά μετά ο ρέφερι προχώρησε σε μία ακόμα αυστηρή απόφαση, δίνοντας ανατροπή του Μπανανά στον Μάτος. Περισσότερο το παίρνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ, παρά το κάνει ο αμυντικός του Πανιωνίου. Ένα λεπτό αργότερα ο Πρίγιοβιτς από την άσπρη βούλα ευστόχησε.

Στο 86' ο Σπιριντόνοβιτς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, όταν το πλασέ του έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ πάνω στην γραμμή!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός (60’ Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (62’ Πρίγιοβιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (46’ Πινιώτης), Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Μασούρας (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75' Νόβακ), Γεσίλ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια