Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το θέμα Μπανανά...

Τις τελευταίες μέρες γράφονται και ακούγονται πολλά για τον Μπανανά και το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο! Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς ...

Τις τελευταίες μέρες γράφονται και ακούγονται πολλά για τον Μπανανά και το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο! Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς ισχύει...

Ο Καμερουνέζος αμυντικός που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά άνηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού, στης οποίας τα πλάνα όμως για φέτος δεν υπήρχε και έτσι έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, αφού πρώτα όμως είχε υπάρξει ειδική συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον σύλλογο.

Ο Μπανανά αποτέλεσε παίκτη του Ιστορικού, με τον Ολυμπιακό όμως να βάζει όρο στην αποδέσμευση του εφόσον αποφασίσει πως θέλει να τον αποκτήσει ξανά με ένα μικρό οικονομικό ποσό. Κάτι που είχε γίνει και με την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος όταν αποχώρησε από τον Πανιώνιο για τον Ολυμπιακό έφερε ένα σεβαστό οικονομικό ποσό στην κυανέρυθρη ΠΑΕ!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο έχει κάνει ο Ολυμπιακός φέτος και με τον Γιαννιώτη, όπου ναι με αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο, όμως αν η ομάδα του Πειραιά επιθυμεί να τον αποκτήσει ξανά μπορεί να το κάνει απλά προσφέροντας ένα μικρό αντίτιμο στον σύλλογο του Περιστερίου.

Με λίγα λόγια ο Μπανανά ανήκει κανονικά στον Ιστορικό, όμως σε περίπτωση που ο ΟΣΦΠ αποφασίσει να τον αποκτήσει ξανά μπορεί να το κάνει, έχοντας τον πρώτο λόγο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια