Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο Ιστορικός!

Έτοιμος ο Ιστορικός! Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για την ...

Έτοιμος ο Ιστορικός!

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Ο Βλάχος όπως αναμενόταν μπήκε κανονικά στην αποστολή, ενώ στην 18αδα συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Ουάσινγκτον, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο δεν είναι ακόμα σε κατάσταση 100% και αναμένεται να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Λάμπρου, Σιώπη, Τασουλή, Γκιοατά και τον τιμωρημένο Μακρύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια