Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπάθησε για την ζημιά ο Πανιώνιος

Λίγο έλειψε να κάνει την... ζημιά ο Πανιώνιος στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, όπου τελικά ηττήθηκε με 5-3, στην ματσάρα που έγινε στην Θεσσαλονίκη...

Λίγο έλειψε να κάνει την... ζημιά ο Πανιώνιος στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, όπου τελικά ηττήθηκε με 5-3, στην ματσάρα που έγινε στην Θεσσαλονίκη!

Μόλις στο 2′ ο Τζοβάρας για τον ΠΑΟΚ με σέντρα-σουτ έκανε το 1-0, για να έρθει στο 23′ η απάντηση του Πανιωνίου και να κάνει το 1-1 με κεφαλιά Μίκο! Οι Θεσσαλονικείς όμως στο 25′ μπόρεσαν να βρουν αμέσως τη λύση και να πάρουν ξανά το προβάδισμα, με το γκολ του Μιχαηλίδη από μακρινή απόσταση.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια είχε δύο ευκαιρίες με τους Μαχαίρα, Τσιντώνη να ισοφαρίσει, κάτι που όμως δεν κατάφερε και ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε το 3-1 στο 40′ με το συρτό σουτ του Μπαλογιάννη!

Μετά οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και έκαναν το 4-1 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με την κεφαλιά του Κόζακ! Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο 62′ με σουτ έξω από την περιοχή ο Γιαννής μείωσε σε 4-2. ΟΠΑΟΚ  με το τετ α τετ του Μαρκόφσκι πέτυχε το 5-2 άμεσα.

Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Πανιώνιος ήταν να διαμορφώσει το τελικό 5-3 με ένα εκπληκτικό σουτ του Σουσώνη έξω από την περιοχή, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης (65′ Μίσκοβιτς), Χατζηστραβός (80′ Χ. Παπαδόπουλος), Τζοβάρας, Μαρκόφσφκι, Γκαργκαλατζίδης (46′ Κόζακ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Τριανταφύλλου, Γρηγορόπουλος (60′ Καλαμάρης), Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Αγγέλης, Καραχάνας (76′ Δαυίδης), Τσιντώνης (68′ Φλαμπούρης), Μαχαίρας, Σουσώνης, Νομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια