Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το νέο σχεδιασμό...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ο Πανιώνιος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο μάλιστα προέρχεται από διαφορετικά ΜΜΕ, πρόκειται να κάνει...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ο Πανιώνιος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο μάλιστα προέρχεται από διαφορετικά ΜΜΕ, πρόκειται να κάνει ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του. Δηλ. πρόκειται να πουλήσει ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει κάποιο οικονομικό όφελος, πράγμα που είναι απολύτως απαραίτητο στην κατάσταση που βρίσκεται, να απελευθερώσει κάποιους άλλους και φυσικά ν' αποκτήσει ποδοσφαιριστές είτε με μεταγραφή (δύσκολο με την υπάρχουσα οικονομική στενότητα) είτε ως ελεύθερους. Επίσης να προωθήσει και κάποιους αξιόλογους ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων. Βέβαια το πιο σωστό θα ήταν οι κινήσεις και οι πρωτοβουλίες αυτές να γνωστοποιούνταν, ανεξάρτητα αν είχαν εκδηλωθεί από πριν, αμέσως μετά το πέρας του πρωταθλήματος, ώστε να μην επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Όμως στην εποχή της ταχύτατης ενημέρωσης αυτό μοιάζει μάλλον ακατόρθωτο!

Οι παραπάνω κινήσεις είναι απαραίτητες επειδή ο Πανιώνιος μετά τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα αποδυναμώθηκε αισθητά αφού έφυγαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του, αλλά και όσοι ήρθαν δεν απέδωσαν. Επίσης τελειώνει και ο δανεισμός δύο εξ αυτών που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ. Επιπλέον οι κινήσεις πρέπει να γίνουν έγκαιρα, όχι την τελευταία στιγμή και προφανώς να είναι πολύ προσεκτικές, ώστε ν' αποφευχθούν τα λάθη, έστω και αν στις μεταγραφές υπάρχει πάντα μια σχετική αβεβαιότητα.

Όμως ο νέος σχεδιασμός χρειάζεται να γίνει σε συνεννόηση της διοίκησης με τον προπονητή. Και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιός θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατά την άποψή μου δε χρειάζεται ν' αλλάξει, ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης στην οποία θα τερματίσει ο Πανιώνιος. Και οποιοσδήποτε άλλος να ήταν εκτιμώ ότι δε θα μπορούσε να καταφέρει περισσότερα με δεδομένα τον υπάρχον έμψυχο υλικό και τους πολλούς τραυματισμούς. Άλλωστε οι προπονητές δεν πρέπει ν' αλλάζουν σαν τα πουκάμισα αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο. Επίσης οι ομάδες δε χτίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Επομένως ένας προπονητής πρέπει να λαμβάνει πίστωση χρόνου προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια