Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγκέντρωση στον Ατρόμητο

Για το σημαντικό ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη προετοιμάζεται ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται τρε...

Για το σημαντικό ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη προετοιμάζεται ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται τρεις αγωνιστικές μακριά από την χαρά της νίκης και άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο έχουν στρέψει την συγκέντρωση τους στον αγώνα του Σαββάτου.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο φετινός Ατρόμητος είναι ιδιαίτερα δυνατός, με σταθερή απόδοση εντός και εκτός έδρας, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Στον Πανιώνιος, πάντως, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και είναι αυτονόητο πως τόσο στο ματς με τον Ατρόμητο όσο και στη συνέχεια οι κυανέρυθροι θα παλέψουν για να πετύχουν τον στόχο της πεντάδας.

Όπως τονίζουν άπαντες στην ομάδα, κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή η προσοχή και η σκέψη όλων είναι στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου, με τους ανθρώπους του συλλόγου να περιμένουν από τον κόσμο του Ιστορικού να δώσει το "παρών" στο γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες στην προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια