Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποιοι δεν υπολογίζονται με Ξάνθη

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και στον Πανιώνιο προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη. Ο Μιχάλης Γρηγορίου π...

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και στον Πανιώνιο προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει από τους παίκτες του να εμφανιστούν έτοιμοι στο εν λόγω παιχνίδι, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον στόχο του Πανιωνίου να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας.

Πάντως, ο τεχνικός του Ιστορικού για μία ακόμα φορά φέτος δεν έχει την πολυτέλεια να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση με την Ξάνθη έχουν τεθεί νοκ άουτ οι τραυματίες Λάμπρου, Βλάχος, Ουάσινγκτον, Τασουλής και οι Μπραχίμι, Νίλσεν που δεν υπολογίζονται.

Επίσης, αναμένεται η επιστροφή των διεθνών Μπανανά και Αστρά, ενώ ο Κότνικ έχει υποστεί κάκωση στο μηνίσκο και γι΄αυτό απείχε από τις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, εφόσον καταφέρει να πάρει μέρος στις επόμενες προπονήσεις, τότε θα τεθεί στην διάθεση του Γρηγορίου. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο!

Από εκεί και πέρα, Νόβακ και Γεσίλ αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, με τους ανθρώπους των κυανέρυθρων να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εικόνα του πρώτου στα δύο φιλικά που έδωσε ο Πανιώνιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια