Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Δημητρός Δάλλας» (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ''Δημητρός Δάλλας'' του συγγραφέα Πέτρου Λινάρδου, στο κατά...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου ''Δημητρός Δάλλας'' του συγγραφέα Πέτρου Λινάρδου, στο κατάμεστο πολυχώρο πολιτισμού "Γαλαξίας" στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Τα panionianea.gr ήταν εκεί και παρακολούθησαν την ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αναφορές στην σπουδαία αυτή προσωπικότητα του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ αλλά και της αθλητικής ζωής του τόπου, καθώς υπήρξε ορόσημο σε πολλές αποφάσεις που άλλαξαν τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Η βραδιά έγινε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης,του Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης και των Εκδόσεων Μπαλτά.

Μίλησαν με πολύ τιμητικά λόγια για το
βιβλίο οι:  Βαγγέλης Χατζατουριάν, πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Άρης Μισαηλίδης, πρόεδρος Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης, Γιώργος Αρχοντάκης, πρόεδρος Ενώσεως Σμυρναίων, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Θοδωρής Μπελίτσος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ένα απ΄τα παιδιά του και φυσικά ιδιαίτερα συγκινημένος ο συγγραφέας του βιβλίου Πέτρος Λινάρδος. Τον συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης.

Στην βραδιά παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ν.Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, καθώς και πολλοί άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων καθώς και της Πανιώνιας οικογένειας. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν οι "Πάνθηρες 1983" τίμησαν με ειδική πλακέτα τον συγγραφέα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

''ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΑΛΛΑΣ'' – Ο πρωτομάστορας του Αθλητισμού της Μικράς Ασίας και της προσφυγικής Αναγέννησης του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης είναι ο τίτλος του νέου και δωδέκατου βιβλίου του Πέτρου Λινάρδου, δημοσιογράφου και Ιστορικού του Αθλητισμού, το οποίο θα παρουσιασθεί, από τις εκδόσεις Μπαλτά/ εξ’Ανατολών, στις 28 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο “Γαλαξίας” του δήμου Νέα Σμύρνη.

Μέσα από τις 250 σελίδες του βιβλίου όπου καταγράφονται και αξιολογούνται τα πρωτοποριακά επιτεύγματα του κορυφαίου προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ. αναδύεται η επίδοση του ιστορικού συλλόγου στη Σμύρνη, επί τριάντα χρόνια και στη μεταπροσφυγική Αθήνα, ως σπουδαία εθνική, αθλητική, πολιτισμική και κοινωνική προσφορά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: 











Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος 
Ρεπορτάζ: Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια