Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία λαμπάδα του Πανιωνίου!

Το Πάσχα πλησιάζει και τα panionianea.gr σας δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μία πανέμορφη λαμπάδα του Πανιωνίου!...

Το Πάσχα πλησιάζει και τα panionianea.gr σας δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μία πανέμορφη λαμπάδα του Πανιωνίου!

Μετά από ευγενική χορηγία της επίσημης μπουτίκ του Πανιωνίου και ειδικότερα του Θοδωρή Κοκκινάκη, τα panionianea.gr προσφέρουν στους πιστούς φιλάθλους του Ιστορικού μία Πανιώνια λαμπάδα ενόψει του Πάσχα.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει -αν είστε φυσικά ο τυχερός- κατά την παραλαβή του δώρου σας να έχετε μαζί σας το εισιτήριο διαρκείας σας ή κάποιο εισιτήριο από φετινό αγώνα του Πανιωνίου.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, στείλτε το όνομα και το επίθετο σας στο εξής email: panionianea@gmail.com, γράφοντας την λέξη "λαμπάδα".

Οι νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής στο Panionianea Radio, την Τρίτη (27/03, 19:30) και live στην εκπομπή θα ανακοινωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια