Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: «Σημείο κλειδί η άμυνα, είμαστε αισιόδοξοι»

Για την σημαντική επικράτηση επί του Κόροιβου, το κλειδί της νίκης, την δική του καλή εμφάνιση, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μ...

Για την σημαντική επικράτηση επί του Κόροιβου, το κλειδί της νίκης, την δική του καλή εμφάνιση, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο Panionianea Radio ο Νίκος Δίπλαρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός γκαρντ του Πανιωνίου στην ραδιοφωνική συχνότητα του panionianea.gr:

Για τη νίκη της ομάδας επί του Κόροιβου: 
"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο. Όλη την εβδομάδα είχαμε δουλέψει καλά παίκτες και τεχνικό τιμ. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το "κλειδί" της νίκης: 
"Όπως σε όλα τα παιχνίδια που κερδίζουμε το σημείο κλειδί είναι η άμυνα. Όταν είμαστε καλοί στην άμυνα μπορούμε και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έτσι έγινε και κόντρα στον Κόροιβο".

Για την δική του καλή εμφάνιση: 
"Η ομάδα με έχει στηρίξει. Όλα γίνονται με πολύ προπόνηση. Ο προπονητής, η ομάδα με έχουν στηρίξει πολύ, όπως και όλα τα παιδιά που μου μιλάνε. Έτσι παίρνω όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Για το αν θα χρειαστούν και εκτός έδρας νίκες για την παραμονή:
"Σίγουρα θα χρειαστούν και εκτός έδρας νίκες. Ξέρουμε ότι στην έδρα μας έχουν τον κόσμο μας, μας σπρώχνουν και τα πάμε καλά. Όμως θα χρειαστούν 1-2 νίκες και εκτός έδρας".

Για την δυναμική παρουσία του κόσμου κόντρα στον Κόροιβο:
"Ο κόσμος μας πραγματοποίησε τρομερή ατμόσφαιρα. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε πολύ κια φυσικά περιμένουμε να είναι μαζί μας και στη συνέχεια".

Για την δύσκολη συνέχεια: 
"Συγκέντρωση τώρα, τα κεφάλια μέσα. Προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, πάμε με αισιοδοξία, θα δουλέψουμε και θα πάμε για το καλύτερο".

Ακούστε τις δηλώσεις του Δίπλαρου (από το 1:16:39)


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια