Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε ο Ιστορικός...

Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, καθώς ηττήθηκε με 11-5 από την Γλυφάδα στον ημιτελικό. O...

Δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, καθώς ηττήθηκε με 11-5 από την Γλυφάδα στον ημιτελικό.

Oι κυανέρυθροι ήταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όμως το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον Ιστορικό, όπου η ομάδα δέχτηκε 6 τέρματα και πέτυχε μόλις δύο!

Τελικό σκορ 11-5, με τον Πανιώνιο να κρατάει την επιτυχία που βρέθηκε στο Final 4 και πλέον κοιτάζει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Δήμου, τόνισε για το ματς: "Είχαμε πει από την αρχή ότι αν μειώσουμε τα λάθη μας θα είχαμε πιθανότητες. Στο τρίτο οκτάλεπτο δεν καταφέραμε κάτι, δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Μετά έπεσε η ψυχολογία μας και δεν μπορέσαμε να κυνηγήσουμε κάτι. Ήταν μία γιορτή το Final 4, ήρθαμε εδώ και χαρήκαμε που ήμασταν εδώ".

Για τον στόχο της παραμονής είπε: "Ελπίζουμε και προσπαθούμε. Θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να σώσει ο Πανιώνιος την κατηγορία. Από εδώ και πέρα είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν τον στόχο".

Η ταυτότητα του αγώνα 

Α.Ν.Ο. Γλυφάδας - Πανιώνιος : 11-5

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 6-2, 1-0

Α.Ν.Ο. Γλυφάδας: Αλβέρτης 1, Σκουμπάκης 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαναστασίου 1, Αλεξίου 3, Παπασηφάκης 2, Φωτόπουλος 1, Χατζηγούλας 1

Πανιώνιος: Καλαϊτζής 2, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 2, Παπαποστόλου 1

Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-4 της Βουλιαγμένης. Έτσι στον τελικό του Κυπέλλου θα παίξουν Ολυμπιακός - Γλυφάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια