Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Τον κόσμο στο πλευρό του ζητάει ο Πανιώνιος ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη (18/03, 17:00). Παράλληλ...

Τον κόσμο στο πλευρό του ζητάει ο Πανιώνιος ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη (18/03, 17:00).

Παράλληλα, η κυανέρυθρη ΚΑΕ γνωστοποίησε τις τιμές και τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Η σχετική ανακοίνωση:

H αντίστροφη μέτρηση για την διεκδίκηση της παραμονής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA στην Α1 κατηγορία, έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο πάθος και πίστη στον επόμενο, εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, την Κυριακή (18/3, 17.00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βasket League.

H oμάδα μπάσκετ του Πανιωνίου έχει την ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων της και την αναγνωρισμένη ψυχολογική συμπαράσταση που της πρόσφεραν, περισσότερο από κάθε προηγούμενο, εντός έδρας αγώνα.

Επιθυμία των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ΚΑΕ, είναι η επανάληψη της εικόνας των ασφυκτικών γεμάτων εξεδρών του Δημοτικού Γυμναστηρίου στον αγώνα με τον Άρη.
Γιατί, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, αποτελεί δεδομένη παραδοσιακή δύναμη του πρωταθλήματος και μ’ αυτόν τον χαρακτηρισμό έχει κατοχυρωθεί στην συνείδηση, ακόμα και των αντίπαλων φιλάθλων.

Η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιβάλλεται να συνδυαστεί με την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά τους για να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα στήριξης στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα για να φτάσει στην 5η νίκη.

Η είσοδος στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-AEK, θα τιμάται 5 ευρώ για το άνω διάζωμα και 10 ευρώ για το κάτω διάζωμα και τις πλαϊνές εξέδρες .

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), από την Τετάρτη (14/2) μέχρι την Παρασκευή (16/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00.

Το Σάββατο (17/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή (18/3) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια