Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα από τα χέρια του...

Στο 93' ο Ουάρντα "έκλεψε" τη νίκη από τον Πανιώνιο, με το τελικό 2-2 να αφήνει μεγάλη πικρία στη Νέα Σμύρνη! Ο Ιστορικός...

Στο 93' ο Ουάρντα "έκλεψε" τη νίκη από τον Πανιώνιο, με το τελικό 2-2 να αφήνει μεγάλη πικρία στη Νέα Σμύρνη!

Ο Ιστορικός μετά από αρκετές αγωνιστικές είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στην δυνατή ομάδα του Ατρομήτου, με δύο γκολ του Σπιριντόνοβιτς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 93' ισοφάρισαν με τον Αιγύπτιο μέσο!

Tο παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης με πρώτη καλή στιγμή ένα σουτ του Βλάχου στο 4ο λεπτό το οποίο πέρασε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ''απάντησαν'' με την χαμένη ευκαιρία του Ντάουντα έπειτα από σέντρα του Ουάρντα.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι κυανέρυθροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 34' οι Περιστεριώτες παραλίγο να παγώσουν τη Νέα Σμύρνη όταν σε γρήγορη αντεπίθεση ο Γιαννούλης είχε βρεθεί σε πλεονεκτική θέση στη μεγάλη περιοχή των κυανέρυθρων, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Κότνικ.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Βάτσιος ήταν ανεκτικός στο επικίνδυνο παιχνίδι του Ρισβάνη το οποίο τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, σε φάση που ο αμυντικός των κυανόλευκων θα μπορούσε κάλλιστα να είχε αποβληθεί.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ιστορικό να παρέμενει κυρίαρχος του παιχνιδιού, ωστόσο ο Γιαννιώτης δεν δυσκολεύτηκε σε ένα μακρινό σουτ του Βλάχου στο 40ό λεπτό.

Ακόμα πιο...''φουριόζοι'' μπήκαν οι κυανέρυθροι στην ''επανάληψη'' όπου πολύ σύντομα άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 48' ο Σαββίδης πέρασε μπαλιά στον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος μάλιστα άγγιξε το 2-0 ένα λεπτό αργότερα αλλά το σουτ του Μασούρα πέρασε άουτ.

Είναι γεγονός ότι ο Ατρόμητος προσπάθησε να ''απαντήσει'' άμεσα στο 1-0 του Ιστορικού ωστόσο ο Κότνικ είπε ''όχι'' στον Ουάρντα στο 53ο λεπτό.

Στο 55' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Ούμπιδες & κεφαλιά του Ουάρντα, ο Ντάουντα αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής στέλντοντας την μπάλα άουτ!

Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασαν κοντά στο 2-0, ωστόσο ο Γιαννιώτης πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ σουτ του Μασούρα από πλεονεκτική θέση.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως στο 59' όταν σε σέντρα του Βλάχου, ο Σπιριντόνοβιτς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη και κατάφερε να πετύχει το 2-0 για τον Πανιώνιο.

Ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1 στο 65ο λεπτό με κεφαλιά του Κωτσόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη.

Αμέσως μετά το γκολ των Περιστεριωτών, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1 αλλά ο Νίλσεν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γιαννούλη και το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να απειλήσουν τους κυανέρυθρους με τα σουτ ων Ουάρντα & Μπουσουλάζιτζς να μην έχουν επιτυχή κατάληξη λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα.

Στο 73' ο Ατρόμητος είχε μία καλή στιγμή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με τον Κότνικ να εξουδετερώνει σε επικίνδυνο γύρισμα του Ντιγκινί.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν από την περιοχή τους στο 85ο λεπτό όταν ο Κότνικ έχασε τον έλεγχο της μπάλας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 90' ο Σπιριντόνοβιτς δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς για τον Πανιώνιο όταν βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει.

''Έφραγμα'' στην εκπνοή της αναμέτρησης για τον Ιστορικό με τον Ουάρντα να ισοφαρίζει σε 2-2 με κεφαλιά στο 93' έπειτα από σέντρα του Ντιγκινί.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος, με την ψυχολογία εξ' ολοκλήρου εις βάρος του, δεν βρήκε το κουράγιο να ψάξει το τρίτο τέρμα της νίκης, ενώ έχασε με τραυματισμό και τον Βλάχο!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι κυανέρυρθοι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν στη βαθμολογία από τους συνδιεκδικητές για την κατάληψη της πολυπόθητης 5ης θέσης & θα συνεχίσουν τη μάχη τους στις 5 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (80' Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (69' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάϊ (60' Νίλσεν)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ούμπιδες (60' Κωτσόπουλος), Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Κιβρακίδης (63' Σάκιτς), Ντάουντα (60' Ντιγκινί), Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπρούνο, Γιαννούλης, Ρισβάνης

Επιμέλεια : Γιώργος Καρμίρης, Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια