Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τεράστια νίκη για τους Πάνθηρες του Ιστορικού!

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε... θρίλερ ο Ιστορικός επικράτησε με 72-71 του Λαυρίου και πέτυχε μία τεράστια νίκη! Οι Πάνθηρες του ...

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε... θρίλερ ο Ιστορικός επικράτησε με 72-71 του Λαυρίου και πέτυχε μία τεράστια νίκη!

Οι Πάνθηρες του Βαγγέλη Ζιάγκου κατάφεραν να πάρουν μία τεράστια νίκη, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Α1 και έκαναν πολύ μεγάλο βήμα παραμονής.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις δύο τελευταίες επιθέσεις, με τον Κράβιτς να ευστοχεί σε μία βολή, τον Νίξον να αστοχεί στην τελευταία επίθεση του αγώνα και τον Ιστορικό να πανηγυρίζει την επιτυχία!

Φοβερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Πανιωνίου που γέμισε το κλειστό της Αρτάκης και αποτέλεσε χωρίς καμία υπερβολή τον 6ο παίκτης της ομάδας.

Πρώτος σκόρερ για τους κυανέρυθρους ήταν ο Κράβιτς με 25 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Σαρικόπουλος με 16.

Αυτή ήταν η 6η νίκη για τον Πανιώνιο, που συνεχώς βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου, έχοντας ως φρούριο το Αρτάκης!

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας τον Κράβιτς σε φοβερό “φεγγγάρι”. Ο ψηλός του Ιστορικού ήταν εξαιρετικός και έδωσε πόντους και ριμπάουντ στην ομάδα. Ο Σέρβος σέντερ πέτυχε 16 πόντους, με το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι 24-17 υπέρ των κυανέρυθρων.

Η ομάδα του Ζιάγκου συνέχισε να έχει καλό πρόσωπο και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Σαρικόπουλο και τον Κάμινγκς να παίρνουν τις περισσότερες προσπάθειες. Αμυντικά οι κυανέρυθροι είχαν σε γενικές γραμμές καλή εικόνα,. 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της περιόδου οι διαιτητές έδωσαν εσκεμμένο φάουλ κατά του Ραλλάτου, με το Λαύριο να παίρνει όλα τα σφυρίγματα υπέρ του και έτσι κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 39-37 στο τέλος του ημρόνου. Πραγματικά εχθρική η διαιτησία των Σώμου-Μαγκλογιάννη-Παντελίδη.

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το Λαύριο να είναι απόλυτα εύστοχο από την γραμμή του τρόποντου και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ ακόμα και με επτά πόντους (41-48). Οι κυανέρυθροι αντέδρασαν σωστά, βελτίωσαν άμυνα και επίθεση και κατάφεραν στο τέλος της περιόδου με δύο εύστοχες βολές του Κάμινγκς να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με 56-54.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε... θρίλερ. Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε σχεδόν συνέχεια το προβάδισμα, όμως το Λαύριο -κυρίως- με τον Μουρ συνεχώς επέστρεφε. Στα 8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Μπρέιζελτον άργησε και ουσιαστικά του έμεινε η μπάλα στα χέρια. Στην τελευταία επίθεση ο Νίξον πήρε την φάση πάνω του, όμως το μπάσιμο που έκανε υπό πίεση ήταν έρμπολ και ο Ιστορικός έφτασε σε μία τεράστια νίκη!

Δεκάλεπτα: 24-17, 39-37, 56-54, 72-71.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια