Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανώτερος ο ΠΑΟΚ, προσήλωση στον στόχο του πρωταθλήματος

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ήττα από ανώτερο αντίπαλο στο κύπελλο, προσήλωση στο δύσκολο στόχο του πρωταθλήματος Ο Πανιώνιος δεν τα ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ήττα από ανώτερο αντίπαλο στο κύπελλο, προσήλωση στο δύσκολο στόχο του πρωταθλήματος

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Παοκ και ηττήθηκε από τον ανώτερο αντίπαλό του. Το αποτέλεσμα είχε κριθεί ήδη από το Α΄ ημίχρονο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε όμως δεν τα κατάφερε. Άλλωστε έπαιζε με ομάδα, που διέθετε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και πιο ποιοτικό σύνολο, πράγμα που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Μία περίπτωση υπήρχε μόνον να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί ο Πανιώνιος. Να μην υπέπιπτε σε αμυντικά λάθη, να κρατούσε περισσότερο την μπάλα και ναταν εύστοχος σε όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Άλλωστε όταν αγωνίζεσαι με ανώτερους αντιπάλους για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πρέπει να τους βρεις σε κακή μέρα, να μην κάνεις λάθη και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν. Κοντολογίς να σου έρθουν όλα πρίμα! Κάτι τέτοιο βέβαια συμβαίνει σπάνια, δε συνέβη σήμερα και επομένως το αποτέλεσμα ήταν μάλλον φυσιολογικό.

Η υπόθεση πρόκριση έχει χαθεί, όμως ο Πανιώνιος οφείλει και στον επαναληπτικό αγώνα ν’ αγωνιστεί για την αξιοπρέπειά του. Κυρίως όμως πρέπει να προσπαθήσει για την επίτευξη του στόχου που είναι η κατάληψη της 5η θέσης στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη. Πρόκειται για στόχο εξαιρετικά δύσκολο όχι όμως ανέφικτο. Οι μνηστήρες αυτής της θέσης είναι πλέον αρκετοί και σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και ο Παο. Επομένως ο Ιστορικός δε θα πρέπει να έχει απώλειες στο γήπεδό του με αντιπάλους που είναι μαχητοί. Για να το καταφέρει πρέπει ν’ ανεβάσει απόδοση και να μειώσει τα λάθη. Η κούραση είναι εμφανής και η επάνοδος τραυματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι στους αγώνες που χαρακτηρίζονται κρίσιμοι όπως π.χ. αυτοί με Παο και Ξάνθη στη Ν. Σμύρνη, όχι βέβαια ότι πρέπει να αδιαφορήσει για τους υπόλοιπους, πιστεύω ότι θα βοηθήσουν αρκετά. Όπως επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η βοήθεια των φιλάθλων. Αν τελικά ο Ιστορικός καταφέρει να κατακτήσει την 5η θέση θα πρόκειται για αναμφισβήτητη επιτυχία αναλογιζόμενοι τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες αλλά και τη φυγή ποιοτικών ποδοσφαιριστών τόσο στην αρχή της σεζόν όσο και κατά τη διάρκειά της, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά δύσκολο ν’ αντικατασταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια