Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αντί στην κερκίδα, ας πάει σε ψυχολόγο...»

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους τονίζουν πως η σωστή κριτική για την ομάδα μπορεί να είναι επικοδομητική, όμως "αν έρχεται κάποιος ν...

Οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους τονίζουν πως η σωστή κριτική για την ομάδα μπορεί να είναι επικοδομητική, όμως "αν έρχεται κάποιος να λύσει τα ψυχολογικά του στο γήπεδο ας αλλάξει καλύτερα διαδρομή και αντί για την κερκίδα, ας πάει σε κάνα ψυχολόγο".

Παράλληλα, αναφέρονται στον λόγο που ο Πανιώνιος διαφέρει από τις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες, ενώ κάνουν και αναφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Το Σάββατο η ομάδα μας έκανε έναν αγώνα που φαινόταν (ως ένα σημείο) ιδανικός.

Θύμησε τον Πανιώνιο των δύο προηγούμενων ετών και φάνηκε να κάνει αυτό που πριν από τον αγώνα ζητήσαμε : μια ψυχωμένη εμφάνιση για το κορίτσι, την Ζαχαρούλα, που μας άφησε νωρίς.

Στο τέλος, μας προσγείωσε στη φετινή πραγματικότητα.

Υπήρξε αδιαφορία; Όχι. Νιώθουμε κάποιους στην ομάδα να έχουν ύποπτο δόλο; Σαφέστατα και όχι. Δίνουν αυτό που μπορούν, γιατί τόσο μπορούν; Αυτή είναι η αίσθησή μας.

Ως εκ τούτου, ακόμα και αν υπάρχει στεναχώρια δεν υπάρχει θυμός. Δεν υπάρχει ανάγκη παρεμβολής μας.

Επιπρόσθετα, η στεναχώρια μετατρέπεται σε πείσμα, θυμίζοντάς μας πως ακόμα και έτσι, πέντε αγώνες πριν το τέλος είμαστε μέσα στο κόλπο.

Για όσους βρίζουν την ομάδα ή τον προπονητή έχουμε να πούμε δύο πράγματα :

1ον, η κριτική δεν είναι αδίκημα. Μάλιστα μπορεί να γίνει και επικοδομητική όταν εκφράζεται σωστά. Άρα κανείς δεν λέει να μην μιλάμε όταν μας ξενίζει κάτι.

Όμως από την κριτική στο μπινελίκι υπάρχει μια απόσταση τετάστια. Αν έρχεται κάποιος να λύσει τα ψυχολογικά του στο γήπεδο ας αλλάξει καλύτερα διαδρομή και αντί για Κυριακή στην κερκίδα, ας οδηγήσει καλύτερα το κουφάρι του την Δευτέρα σε κάνα ψυχολόγο.

Το μπινελίκι δεν βοήθησε ποτέ, καμία ομάδα να γίνει καλύτερη, γι’ αυτό και μεις θα το πολεμάμε λυσσαλέα.

2ον, χθες το βράδυ γίναμε μάρτυρες ενός εκ των βασικότερων λόγων που υποστηρίζουμε τον ιστορικό μας Πανιώνιο.

Για να μην ανήκουμε σε ομάδες με προέδρους που έχουν ευθεία σχέση με το κράτος, το παρακράτος και ο,τι απορρέει από όλη αυτή την σιχαμένη σχέση ποδοσφαίρου - κομμάτων.

Δεν διαλέξαμε ομάδα με εκατομμύρια φιλάθλους που επειδή έχουν ψηφοφορική δύναμη, μοιράζονται τους τίτλους αναλόγως του ποιος βρίσκεται στην εξουσία και ποιες «δουλειές» πρέπει να κλείσουν ως χάρη οι πρόεδροί τους για την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο.

Γίναμε Πανιώνιοι για άλλους λόγους, με άλλα ιδανικά. Το μπινελίκι στην ίδια σου την ομάδα θυμίζει περισσότερο αυτούς και την νοοτροπία τους. Θέλουμε κάτι τέτοιο;

Κλείνοντας θα θέλαμε να γράψουμε δύο γραμμές για τα άλλα τμήματά μας, γιατί Πανιώνιος (θα το φωνάζουμε συνέχεια) δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών. 14η νίκη, σε 18 αγώνες, 3η θέση στην Α1, είναι μεγάλο θέμα. Μην το προσπερνάμε, ας τις τιμήσουμε με την παρουσία μας στα τελευταία παιχνίδια.

Μπράβο και στα παιδιά του βόλεϊ. Άλλη μια νίκη στην Σάμο, σταθερά στην 4η θέση και με τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς να έρχεται το Σάββατο, καλούμε όλο τον κόσμο στο πεταλάκι του Αρτάκης για ένα μεγάλο και ειλικρινές χειροκρότημα που αξίζουν περισσότερο, ίσως από κάθε άλλο τμήμα, φέτος.

Το μόνο τμήμα που αξίζει το ίδιο χειροκρότημα με το βόλεϊ ανδρών, παρά την ήττα του, είναι οι τσιγγάνοι του χάντμπολ. Μπορεί να χάθηκε για μια ακόμα χρονιά η άνοδος αλλά μόνο και μόνο που φτάσαμε να παίζουμε στην Σαλαμίνα(!) εντός έδρας, θα πρέπει να βραβεύσουμε αυτην την ομάδα για την υπομονή και το πείσμα της να παραμένει ανταγωνιστική.

Βαριές ήττες σε πόλο και μπάσκετ, δεν πετάμε όμως λευκή πετσέτα. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Όμως οι παραμονές, εφικτές. Θα πολεμήσουμε.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια